Deathloop - íme, az elrendelői ajándékok

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 23.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda és az Arkane Lyon egy vadonatúj Deathloop-videóval lepett meg minket, amiből ezúttal nem derül ki sok minden a játékról, cserébe megtudhatjuk, hogy milyen extrákat kapunk az előrendelés, illetve a Deluxe Edition mellé.

A múltkori kilencperces játékmenetelőzetes alapján úgy tűnik, hogy remekül halad a Deathloop fejlesztése, ami a tervek szerint szeptember 14-én végre tényleg megjelenik PC-re és PlayStation 5-re. Az Arkane Lyon és a Bethesda Softworks most egy új trailert villantott a játékból, amiben az FPS előrendelői ajándékai, valamit a Deluxe Edition extrái kerültek lencsevégre:

Azok a játékosok, akik előrendelik a Deathloopot, megkapják a Royal Protector Machete különleges fegyvert (ez kizárólag a PS5-ös verzióra vonatkozik), a “Storm Rider” Colt-skint és egy darab trinketet is, amivel a karakterüket erősíthetik majd.

A Deluxe Editonre benevező játékosok három egyedi fegyvert is kapnak majd ajándékba: a Transtar Trenchert (szintén PS5-exkluzív), az Eat The Rich Tribunalt és a .44 Karat Fourpoundert. Ezek mellé jár még két extra skin is - Colt esetében ez a “Party Crasher” ruhát, míg Juliannánál a "Sharp Shooter" öltözéket takarja. A Deluxe Edition tulajok emellett két darab trinketet is magukra akaszthatnak, illetve megkapják a Deathloop hivatalos soundtrackjét is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...