Ingyenes hétvégét tart a Marvel's Avengers

  • Írta: gorien
  • 2021. július 23.
  • Akció
Link másolása
A Bosszúállók legutóbbi digitális kalandja, amelyet a Crystal Dynamics dirigált, ugyan nem sült el a legjobban, de ha eddig csak az ára tartott vissza a kipróbálásától, akkor a jövő hét végén szerencséd lesz.

A Marvel's Avengers egyértelműen nem a Crystal Dynamics valaha volt legnagyobb dobása: nemcsak, hogy kezdetben sem termelt pénzt, azóta is gyakran inkább a hibái miatt kerül a hírekbe (mint amikor egy frissítés kitette a képernyőre a játékosok IP-címét, aminek nem örültek a streamerek). Ennek ellenére Szlav nagyjából korrekt alkotásként jellemezte játéktesztjében, és ha valaki eddig nem tudott dűlőre jutni vele, akkor hamarosan ingyen tehet vele egy próbát.

A Square Enix bejelentette, hogy július utolsó hétvégéjét egy ingyenes próbaidőszaknak szenteli: július 29-én este hattól egészen augusztus 1-ig nyúzhatjuk a játékot PC-n, Stadián és a PlayStation-konzolokon. Idővel az xboxosok is kapnak majd egy saját All Access-hétvégét, de ebből a körből ők most kimaradnak.

A tesztidőszak alatt a teljes játékhoz hozzáférhetünk, ideértve az alaptörténetet, valamint Kate Bishop és Sólyomszem saját kiegészítőjét is, ami jó hangolás lehet a közelgő War for Wakanda előtt. Ráadásul épp július 27-én élesedik a következő frissítés, ami új tartalmakat és funkciókat hoz a játékba. A visszatérő játékosokat négyszeres XP-szorzóval jutalmazzák a fejlesztők a hétvége folyamán. Értelemszerűen, ha később beszerezzük a játékot, a tesztidőszak alatt elért teljesítményünket továbbvihetjük.

2.
2.
hedzsooo
Ingye' sem, de koszi az infot
1.
1.
Chdz
A közelébe se megyek. Hatósági távoltartási van érvényben. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...