Szeptemberre csúszik a Lemnis Gate megjelenése

  • Írta: gorien
  • 2021. július 23.
  • Csúszás
Link másolása
A Lemnis Gate nem hétköznapi FPS lesz: egyszerre valós idejű és körökre osztott is. Tegnap elkezdődött a nyílt bétatesztje, ugyanakkor kiderült, hogy az augusztusi megjelenés nem fog összejönni.

A Ratloop Games nem hétköznapi lövöldében gondolkozott, amikor nekiállt a Lemnis Gate fejlesztésének. A formula kissé hasonló a tavasszal megjelent Quantum League-hez, azaz egy időhurkos alapra épülve egyszerre valós idejű és körökre osztott is egy-egy meccs. A korábbi ígéretekhez híven tegnap elindult a nyílt béta, ami egészen július 26-ig nyúzható, alatta pedig hét operátort és két játékmódot is kipróbálhatunk.

Ami viszont üröm az örömben, hogy az augusztus 3-ra ígért megjelenést végül mégsem tudják tartani a fejlesztők – az elmondásuk alapján, még szükségük van időre, hogy azt az élményt adják, amit megígértek. A csúszás majdnem két hónapos lesz: szeptember 28-án jelenik meg a Lemnis Gate, de a platformlista változatlan, azaz PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en is játszhatunk majd a játékkal. Sőt, az az Xbox Game Pass kínálatába is kapásból bekerül.

1.
1.
szujonor
Ezt összekevertem a Spligate-tel. Azt nemrég kipróbáltam és szuper jól szórakoztam rajta. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...