A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
#5: Nálam is be van állítva de a gombok egyik fele kameranézet, másik fele irányítás, meg néhány kombó amit képtelenség megjegyezni.
#5
darealModerátor
#2: állítólag piszok jól megy vele, már a PC-s alphában is volt xbox controller opció. szimu fanatikus ismerőseim akkor már azt mondták, hogy meglepő, de teljesen jó az xbox controller. nyilván egér és bill kombó is kell a boxhoz.
aki többre vágyik, az meg nyilván vesz yoke-ot, pedálokat stb, xbox-hoz is bőven van már fs controller.
#4
Chernobylite júli 28.

Azért tiszteljük meg azokat is, akik nem early access-ben játszanak.
#3
#2: Van / lesz mindenféle support de egér és billentyűzet már a kezdetektől. Aki ezzel akarja nyomni, azért nem hiszem hogy gondot jelent egy billentyűzet.
#2
El nem tudom képzelni konzolon hogy fog működni a Flight Simulator sima kontrollerrel ha valaki rendesen akarja tolni, nem valami arcade-ban. Biztos hogy kell hozzá billentyűzet + egér, mert PC-n csak kontrollerrel addig nem jutottam el hogy egyáltalán megcsináljak egy flightplan-t, nemhogy kezelni a műszerfalat.
#1
Repcsiiiii