Fejlesztői videónaplón a Jurassic World Evolution 2

A Frontier Developments csapata a következő hetek folyamán egy csokornyi videónaplóval vezet majd be bennünket a Jurassic World Evolution 2 rejtelmeibe. Az első felvonás a parképítő legfontosabb újdonságait veszi számba.

A 2018-as Jurassic World Evolution lábnyomait követve az idei év végén megérkezik a prehisztorikus parképítő második része is. A Frontier fejlesztése négy különálló játékmódot tartogat majd: a hagyományos kampány a Jurassic World: Bukott birodalom eseményeit követve egy új történetet mesél majd el, míg a Chaos Theory a korábbi filmek jeleneteit ferdíti el egy-egy csavarral. Természetesen nem hiányzik majd a Sandbox és a Challenge Mode sem, így a békés építkezésre vagy trükkös kihívások teljesítésére vágyó parkmenedzserek is elégedettek lehetnek.

A mellékelt videónapló rengeteg érdekes újdonságot árult el - megtudhattuk például, hogy ezúttal repülő és vízi dinoszauruszokat is nevelhetünk majd, érdemes azonban meggondolni, hogy miféle hüllőket válogatunk össze, a Jurassic World Evolution 2 helyszínei, illetve azok időjárási körülményei nem várt gondokat okozhatnak. Észben kell tartanunk azt is, hogy miféle növényzetet és milyen fajokat zárunk egy ketrecbe, hála az új paleobotanikai rendszernek és a dinók területfoglaló magatartásának.

A parkunk azonban csak akkor lehet sikeres, ha a látogatók is elégedettek, a Jurassic World 2 pedig ezen a fronton is megbonyolítja a helyzetet. A Frontier csapata több típusra osztotta a vendégeket, így jobban járunk, ha eleget teszünk az izgalmas kalandokra vágyó és a nyugodt bámészkodást preferáló látogatók kívánságainak is. És ha már az embereknél tartunk: nem árt az sem, ha ezúttal néhány tudóst is felveszünk az alkalmazottak közé, hiszen a szakértelmüknek hála erősebb és egészségesebb dinoszauruszokkal tömhetjük tele a parkunkat.

A Jurrasic World Evolution 2 még idén megjelenik PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is.

8 komment - szólj hozzá!