Aloy a Genshin Impact fedélzetén

Ütős crossover-eseményre készül a Genshin Impact. Idén ősszel a Horizon: Zero Dawn és a most készülő Forbidden West főhőse, Aloy is ellátogat Teyvat világába, ráadásul ingyen a csapatunkhoz adhatjuk majd őt.

A miHoYo waifugyűjtögetős akció-szerepjátéka néhány hónap múlva egy nagyszerű keresztpromóciós eseménnyel lepi meg a játékosait. A kínai fejlesztőstúdió Twitteren jelentette be, hogy Aloy, a Nora vadász is csatlakozik a Genshin Impacthez, mégpedig egy ötcsillagos karakter formájában. A PS4-es és PS5-ös játékosok különösen jól járnak, hiszen ők platformexkluzívként megkapják Aloy négycsillagos íját is.

A Horizon-játékok főhőse november 24-én, a játék 2.2-es frissítésével érkezik majd, de a PlayStation-platformok pártfogói ezúttal is jobban járnak, ők ugyanis már október 13-án lecsaphatnak a karakterre. Az egészben pedig az a legjobb, hogy egy petákot sem kell kiadnunk ahhoz, hogy Aloy is csatlakozzon a zavarbaejtően cuki csapatunkhoz, hiszen minden játékos ingyenesen megkapja majd őt - az egyetlen kikötés, hogy legalább 20-as szintű adventure rankkel kell rendelkeznünk.

2 komment - szólj hozzá!