Aloy a Genshin Impact fedélzetén

  • Írta: szlav
  • 2021. július 26.
  • Letöltés
Link másolása
Ütős crossover-eseményre készül a Genshin Impact. Idén ősszel a Horizon: Zero Dawn és a most készülő Forbidden West főhőse, Aloy is ellátogat Teyvat világába, ráadásul ingyen a csapatunkhoz adhatjuk majd őt.

A miHoYo waifugyűjtögetős akció-szerepjátéka néhány hónap múlva egy nagyszerű keresztpromóciós eseménnyel lepi meg a játékosait. A kínai fejlesztőstúdió Twitteren jelentette be, hogy Aloy, a Nora vadász is csatlakozik a Genshin Impacthez, mégpedig egy ötcsillagos karakter formájában. A PS4-es és PS5-ös játékosok különösen jól járnak, hiszen ők platformexkluzívként megkapják Aloy négycsillagos íját is.

A Horizon-játékok főhőse november 24-én, a játék 2.2-es frissítésével érkezik majd, de a PlayStation-platformok pártfogói ezúttal is jobban járnak, ők ugyanis már október 13-án lecsaphatnak a karakterre. Az egészben pedig az a legjobb, hogy egy petákot sem kell kiadnunk ahhoz, hogy Aloy is csatlakozzon a zavarbaejtően cuki csapatunkhoz, hiszen minden játékos ingyenesen megkapja majd őt - az egyetlen kikötés, hogy legalább 20-as szintű adventure rankkel kell rendelkeznünk.

2.
2.
DragonBleacPiece
#1: Énis ígyvagyok Ayakával,nagyon kedvencem lett.
1.
1.
zsocc-nrg
Számomra jelenleg Ayakát nehéz felülmúlni de azért várom Aloyt is, a karakter design-ját is eltalálták :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...