Ötmillió példánynál jár a Death Stranding

A Kojima Productions első játéka nem csak a kritikusoknál, hanem a kasszáknál is szépen teljesített, a fejlesztők elmondása szerint mára több mint ötmillió eladott példánynál jár a Death Stranding.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Tény, ez a játék nem való mindenkinek. Azonban elképesztő, mennyi és milyen minőségű tartalom van a játékban. Viszont ezzel csak az van tisztában, aki időt szánt rá és elmerült benne... 50-60 óra után is talál benne újat az ember, játékmechanikailag is annyi apróság van, ami tényleg elképesztő. Nyisd meg a tippek menüt, iszonyat mennyiségű lehetőség - és ez csak az amit a szádba rágtak.
#8
#5: Ezen kívül pont nem rágják a szádba a történetet. Van egy csomó elem a játékba amit rád erőltetnek, de érdekes mert ezek pont azok a dolgok amiket a Bridge próbál Sam-re ráerőszakolni.
#7
#5: Pont, hogy a történet volt az egyetlen kiemelkedő dolog az egészben.
#6
Csak a statok kedvéért én is azon a véleményen vagyok, hogy jó játék. Nem hibátlan, vagy akár azt is rámondhatnám, hogy közepesen jó játék. De egyben egyedi és hangulatos is, úgyhogy nem bánom, hogy megvettem, mert nekem jól jött át.
#5
Nekem bejött nagyon, évek óta az első game amit egyhuzamban pár nap alatt végig vittem és nem untam rá.
Nem volt benne semmi extra nagy ötlet történet szerint de ügyesen keverték össze az elméleteket. Érdekes világot hoztak létre.
A hibái ellenére (botrányosan rossz jármű irányítás, a sztori bizonyos elemeit úgy rágják a szádba mintha fogyatékos lennél) viszont élvezhető volt. Fent van most is a gépen, ki akarom maxolni a kis állomásokat még.
Összességében jó kis game, de nem való mindenkinek.
#4
Csak, hogy legyen a szokásos negatívak mellett pozitív vélemény is.

Az utolsó forintot is megérte elköltenem erre a játékra. Az egyedi megközelítésén keresztül egy olyan élményt nyújt számomra, amit biztos vagyok benne, hogy másikban sosem tapasztaltam volna meg.
Lenyűgözött. Bízom benne, hogy a következő játéka is megjelenik PC-re.
#3
Pár óra (5-10) játék után abbahagytam. Vhogy nem jött be. Csak nekem tűnt aránytalannak az Amerika térképén megtett hatalmas út szemben azzal, hogy a valóságban meg pár kilométernek tűnt csupán a távolság, még a csetlés-botlás ellenére is?
#2
#1: Tommy Wiseau is ideírta a nevét mindenhova :-)