Frissítve: Assassin's Creed - közeleg az új DLC

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 26.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő héten válik letölthetővé az Assasin's Creed: Valhalla következő nagyobb kiegészítője, a The Siege of Paris. A rajongók ezenkívül már holnap is örülhetnek egy frissítésnek.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor jövő héten, egészen pontosan augusztus 5-én futhat be az Assassin's Creed: Valhalla következő nagyobb kiegészítője, a The Siege of Paris, amelyben nem túl meglepő módon a viking történelem legnagyobb csatáját, Párizs ostromát élhetjük át. A hírek alapja, hogy az olasz Windows Store-ban egy időre feltüntették a megjelenési dátumot, és bár a Ubisoft gyorsan korrigált, ami egyszer kikerül az internetre ugyebár, az ott is marad.

Ráadásul nem ez az egyetlen újdonság, aminek a rajongók örülhetnek a közeljövőben, holnap ugyanis egy ingyenes frissítés érkezik a játékhoz, amely a legfontosabb változtatásként lehetővé teszi, hogy bekapcsoljuk az ellenfelek "skálázódását": ha élünk a lehetőséggel, azok a választott nehézségi szinttől függően fejlődnek majd a játékossal párhuzamosan, hogy állandó kihívást nyújtson a program.

A Ubisoft egyébként még nem fejezte be a Valhalla támogatását, az E3-on jelentették be, hogy egy újabb évnyi extra tartalomra számíthatunk majd.

Update! Pontatlanok voltak a pletykák, a Ubisoft a holnapi frissítés leírásában árulta el a végleges dátumot: eszerint a The Siege of Paris augusztus 12-én debütál.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...