Rengetegen kíváncsiak a New World bétájára

A múlt héten végre kezdetét vette az Amazon-féle MMO, a New World zárt bétatesztelése, amire a jelek szerint rengetegen kíváncsiak: a játék jelenleg a steames toplista élbolyában tanyázik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Számomra masszív csalódás. Az alapötlet nem lenne rossz, hogy PvP-központú a játék, de mivel ezt az emberek nem fogadták jól, minden PvE tartalom utólag lett beleollózva és ez látszik is. Ilyen unalmas, ötlettelen küldetésrendszert már rég láttam, két óra sem kell hogy grindolásnak érződjön a játék. Mondjuk személy szerint én már rosszul vagyok ha még egy játékban favágással, kőtöréssel meg vadászattal kell töltenem az időt, de ez már ízlés dolga. A harcrendszer szegény ember dark souls-a, sajnos attól hogy MMO-ban ez újdonság, még nem lesz jó. Lehetetlen megjósolni időzítéseket az animációkból, egy ilyen rendszer meg ezen áll vagy bukik. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a divatos stamina bar-t bele kellett tenni, de sprint opció az nincs, gyalogolj gyök kettővel mindenhova. Tipikus MMO start, 2-3 év múlva lehet, hogy jó lesz, van benne potenciál.
#5
#4: Az ugy van kerlek, hogy 1 kulfoldi oldal megirja, aztan pedig az osszes jatekoldal kulfoldon es belfoldon is lekozli ugyanazt egy az egyben gondolkodas nelkul, rogvest...
#4
#3: megérte a clickbait cím miatt, hogy ez a játék még a 3090-t is kinyírja húúú!
#3
#1: Széria hibás a 3090 EVGA. Már a gyártó is elismerte és nem is annyira új jelenség, eddig is lehetett olvasni erről a szériáról ilyet, csak valamiért eddig nem volt érdekes.
#2
EVGA FTW3 kártyák az érintettek többségében, sok szaki szerint a fan controller, VRM szállt el. Szerintem meg, csak szimplán szériahibásak. Ez gyártói hiba, nem véletlenül cserélik az "áldozatok" kártyáit. Bóvli anyagokkal gyártanak, de ez a mai világban nem meglepő.
#1
(A találgatások szerint a kártyák attól kaptak mattot, hogy a menüben limit nélküli framerate-tel futott a játék, ami a túlmelegedésükhöz vezetett.)

LOL. Vsync nelkul kb minden jatek igy mukodik. Ez netto bullshit szvsz