Csodás tájakra vezet a Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 az elődjénél másfélszer nagyobb térképpel kecsegtet, ami tömve lesz egzotikus helyszínekkel. Mocsarak, sziklás partok és vulkánok is várnak ránk, amelyeket ráadásul az évszakváltozás sem hagy majd hidegen.

Az Xbox Showcase nyári műsora a Forza Horizon 5-ről is lerántotta a leplet, a Playground Games pedig azóta is csepegteti szépen az infókat a novemberben esedékes versenyjátékhoz. Legutóbb a ray tracinggel feltuningolt hangzásról volt szó, a tegnapi Let’s ¡Go!-epizódban pedig a Mexikó nyújtotta játéktér csodás tájai kapták a főszerepet.

Ahogy az Xbox Wire-ön is írják, tizenegy különböző vidéken kocsikázhatunk majd, amelyek Guanajuato városától kezdve a sziklás partokon és mocsarakon át a vulkánokig megannyi egzotikus helyszínt tartalmaznak. A pályákra ráadásul az évszakváltozás is hatással lesz (hasonlóan a Forza Horizon 4-hez), így lesz, ahol viharban kell versenyeznünk, míg máshol egy felszáradó tó medre rejthet új útvonalakat. A Forza Horizon 5 vidékeiből lentebb találhattok egy képválogatást.


A Forza Horizon 5 november 9-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül már az első napon.
33 komment - szólj hozzá!