Csodás tájakra vezet a Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 az elődjénél másfélszer nagyobb térképpel kecsegtet, ami tömve lesz egzotikus helyszínekkel. Mocsarak, sziklás partok és vulkánok is várnak ránk, amelyeket ráadásul az évszakváltozás sem hagy majd hidegen.
  • Írta: gorien

Kommentek

#33
Legalább azt sikerült ezzel elérni, hogy jó sok komment van a hír alatt. Meg is lepődtem hogy ennyien vannak de csak csoportos chat.
#32
#29: Nekem is hiányoznak a kommentjeid, de nem azok, amikor pár hónap után feltűnsz és közlöd, hogy besavanyodott szar unalmas minden téma. :) Persze, ennek a témának, ami most itt van, már a legelején sem volt értelme és a legvégén sem, szóval szó se róla, nem mondanám, hogy minden full tökély.

De ha megnézed más oldalakon is ez van. Van ez a másik oldal, valamilyen csillag, ott is vég nélkül ugyan az megy. Legjobb volt, amikor volt valami cikk, hogy "ezek a PC-s játékok kaptak magyarítást" és valami főpóni akié az oldal rögtön besírt, hogy ezek a játékok vannak PS-re is és hogy meri a szerző azt írni, hogy PC játékok, stb... Utána meg végtelen parádé... meh.

De amúgy is nyár van, annyira nem pörög durván a játékipar sem, max a gamepass vs nem game pass és hasonló okosságok. Még mindig azt tudom mondani, hogy ha az embernek nincs kedve, akkor érdemes is egy kis szünetet tartani. Alapjában itt sem rosszabbak az emberek és a témák, mint máshol, csak mit lehet mondani... a világ is rosszabb hely lett, mint volt illetve sokan, akiknek el kellett volna menni másik bolygóra ugyan úgy itt maradtak és az sem segít.
#31
#29: Pedig a te kommentjeid különösen hiányoznak:/
#30
#26: Persze, de gondolom te és delphios sem érzitek, hogy nem erről volt szó és a forzában sem olyan a füves rét, amiben fél méteres lyukak és göröngyök vannak, még akkor sem, ha ideteszel egy videót, ahol fennakadt egy autó egy 80 centis árok partján, lol. Totál invalid ez a vita amúgy.
#29
#14: En pl nyomon követek itt mindent, de már be sem jelentkezem. Unalmas ezt a besavanyodott, minden szar témát olvasni, még a saját kedvem is lehúzza így a kommenteket is általában kerülöm :)
#28
#27
#18: Tényleg vicces hogy egy Rally autót keversz ide amivel FÖLDÚTON versenyeznek. Próbálj meg akár azzal is árkon-bokron menni 150-el… aztán majd meglátod hogy “nem lassul”. Én jártam Somogybabodra terepjáró versenyekre, és még azok is többnyire úton vezettek. De valahogy senki se repesztett rajta 100-al. Érthetetlen… Egy Rally verseny persze egész más, de azok is kijelölt úton mennek. És akkor egy Lambo-ról még ne is beszéljünk, az sok helyen még az itthoni utakon elakadna a 10 centis magasságával. Nemhogy földúton vagy terepen… Nem baj ha marhaságot írsz, de már 4 kommentben magyarázod azt ami nem igaz….
#26
#25: Gondolom nem kell elmagyarázni ha egy rally gép így fent tud akadni amint nem sima földút van alatta, akkor egy fossáültetett lamborghini itt vajon mit csinálna.
https://youtu.be/OjUKA16lneQ
#25
#24: Én nem azt mondtam hogy lassul/nem lassul, a wrc-ket viszont továbbra is felesleges idecitákni mert nem egy liga pláne egy lamborghinivel földön.
A gondjukmeg továbbra semfőként a földút hanem a szántás és hasonlók ahonnan pár méter után max a traktor húzna ki.
#24
#19: https://youtu.be/IdRuQsEb-q0?t=36

De amúgy nekem is tökmindegy. Aki szerint lassul, ha állsz a gázon, az szerinte lassulhat is tőlem, nekem mindegy. Csak tényleg, aki azt hiszi, hogy olyan az egész, mint a játékokban, hogy beállított sebességhatárig instant lelassul az autó és nem gyorsul tovább csak azért, mert az út mellett van, annak az lesz a legjobb, ha tényleg nem kerül olyan helyzetbe, hogy ezt kipróbálja élőben. Az első gondod az lehet, hogy sok esetben 4 álló kerékkel sem nagyon lassul, de rendben, tőlem lehet igazatok. Ezt nekem itt nem hiszem, hogy be kéne bármiért is bizonyítanom.
#23
#21: Fhú de kemény vagy, az első trafipaxig/oszlopig.
#22
#21: Jó, de ennyiből akkor FPS? Kösz nem, kimegyek a lőtérre azt lövök párat. Ezt kb. minden műfajra rá lehet húzni akkor.
#21
Autós játék ? Kösz nem . Inkább megyek a való életben kocsival , mint egy monitor előtt . Oké . Ha valaki óvodás vagy nyugdíjas azt megértem :) v
#20
#19: Jaigen, és a wrc autók is sima földúton mennek. Kitaposott sima földúton sárba hóban mindig. Ezt egy szántófölddel végképp nem keverném össze, egy szántóföldön a wrc is elakad mint a szar elég hamar...
Itt a fő gondja sokaknak inkább ez és nem a "földút".
Engem effektíve nem zavar, azért van különbség a játékban bőven az aszfalt, af{ldútés a puszta között.
#19
#17: Azért van abban valami mulatságos hogy a wrc autók erre beállított kiemelt futóművét, felfüggesztését rugótását toronymerevítéseit és gumiját összemosod egy aszfaltra beállított utcai autóval jelen esetben sportkocsival aminek még egy fekvőrendőr is komolyabb akadály tud lenni...
Valóságban kilóötvennel lemész az útról pláne utcai gumikkal egyenesben lehet hogy nem fogsz lassulni ha viszonylag sima az a földút, de a tapadásod a béka segge alá kerül és amint nem sima útról beszélünk megy is tropára avas pláne egy utcára tervezett sportkocsi.. Ezazért nem a lada korszak... :)
#18
#12: Egy hogy nem voltam ott minden CP hírnél úszkálni a pónik könnyeiben, kettő, még két gagyi Rally futamon is mentem régen. Ha nem tudod, hogy működnek az autók, akkor nézd meg youtube-on. Vagy te tényleg azt hiszed, hogy az autók az út mellett csak lassabban tudnak menni? Akkor te láttál még csak videojátékot.
#17
#13: Na látod ezért mennek a WRC-ben is 30-al a valóságban, mert az univerzum olyan, hogy az út mellett lassul az autó.
#16
#15: Ahogy azt mondani szokás: a régi jó dolgokból nem maradt semmi:'(
#15
#14: Meguntuk egymást vagy rosszabb esetben lett életünk. Újak meg nem jönnek, mert már nincsenek akkora kockák mint mi voltunk és/vagy discordon eldumálgatnak.
#14
#13: Mondjuk az elmúlt hónapokban nagyon kihalt az oldal, nem tudom hova lett mindenki:/ már egy jó kis össznépi k*rvaanyázás sincs sehol:D