Apex Legends - ezt tartogatja a következő szezon

  • Írta: gorien
  • 2021. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
A jövő héten megkezdődik az Apex Legends legújabb szezonja, amely az alaposan felforgatott World's Edge-et és az új legendát, Seert is magával hozza. A Respawn a friss előzetesben bővebb bepillantást enged az újdonságokba.

Augusztus 3-án veszi kezdetét az Apex Legends tizedik, Emergence címre keresztelt szezonja, amely egy rövidebb kedvcsináló erejéig már képviseltette magát a múlt heti EA Play Live-on. Az ígéreteknek megfelelően tegnap ismét jelentkezett a Respawn Entertainment, immár egy, az új évad hozta változásokat valamivel bővebben taglaló előzetessel.

Nem Seer, a nyomkövetésre kihegyezett legenda lesz az egyetlen újdonság a jövő héten élesedő szezonban. Néhány karakteren igazítanak, kapunk egy új fegyvert és egy friss battle passt, megkezdődik a rangsorolt arénázás (ahová friss pályák is érkeznek), illetve a World's Edge is alaposan megváltozik: miután a vidék meghasadt, új viszonyok közepette kell majd boldogulnunk.

3.
3.
JohnSpartan
#2: Pont ez az! Ha már nem tudnak kitalálni új, normális karaktereket, akkor minek erőltetik magukat.

És igen, igazad van, a meglèvőket kène ballanszólni normálisan ès inkább modokat bele tenni mint pl az Arèna ami szerintem nagyon jóra sikeredett. Simán tovább görgethetnèk az Arènát úgy hogy 3 csapat esik egymásnak, battleroyalban úgy is több olyan szituáció van ami úgy vègződik hogy megjelenik egy hièna csapat pluszban.
2.
2.
Darksiders84
#1: Na jó ,de már mit tudnának kitalálni ?
Inkább az a zavaró ,hogy állítgatják a karakterek képességeit nem csak a fegyverekét amit megszokni az adott szezonban utána tuti más lesz az erősebb vagy gyorsabb. Wraith-tet is kicsinálták mire láthatatlan lesz kb 3 mp addigra rég leszedtek ellenben Mirage t meg olyanná csinálták ,hogy meg nem találod és ilyen apróságok ,hogy kevesebbet tölt vagy rövidebb ideig tart a pajzs ilyenekkel szórakoznak a készítők amivel mindig vagy felhoznak egy karaktert és fegyvert vagy lenyomják mint pl Triple take sajna.
1.
1.
JohnSpartan
Az Apexet is kezdi utolérni az R6 betegsége... Nem nagyon erőltették meg magukat hogy egy a többihez méltó karaktert tegyenek bele a játékba. Semmi kreativitás nincs benne, csak össze gyúrtak 2 règi karaktert azt csá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...