Apex Legends - ezt tartogatja a következő szezon

A jövő héten megkezdődik az Apex Legends legújabb szezonja, amely az alaposan felforgatott World's Edge-et és az új legendát, Seert is magával hozza. A Respawn a friss előzetesben bővebb bepillantást enged az újdonságokba.
  • Írta: gorien

Kommentek

#3
#2: Pont ez az! Ha már nem tudnak kitalálni új, normális karaktereket, akkor minek erőltetik magukat.

És igen, igazad van, a meglèvőket kène ballanszólni normálisan ès inkább modokat bele tenni mint pl az Arèna ami szerintem nagyon jóra sikeredett. Simán tovább görgethetnèk az Arènát úgy hogy 3 csapat esik egymásnak, battleroyalban úgy is több olyan szituáció van ami úgy vègződik hogy megjelenik egy hièna csapat pluszban.
#2
#1: Na jó ,de már mit tudnának kitalálni ?
Inkább az a zavaró ,hogy állítgatják a karakterek képességeit nem csak a fegyverekét amit megszokni az adott szezonban utána tuti más lesz az erősebb vagy gyorsabb. Wraith-tet is kicsinálták mire láthatatlan lesz kb 3 mp addigra rég leszedtek ellenben Mirage t meg olyanná csinálták ,hogy meg nem találod és ilyen apróságok ,hogy kevesebbet tölt vagy rövidebb ideig tart a pajzs ilyenekkel szórakoznak a készítők amivel mindig vagy felhoznak egy karaktert és fegyvert vagy lenyomják mint pl Triple take sajna.
#1
Az Apexet is kezdi utolérni az R6 betegsége... Nem nagyon erőltették meg magukat hogy egy a többihez méltó karaktert tegyenek bele a játékba. Semmi kreativitás nincs benne, csak össze gyúrtak 2 règi karaktert azt csá.