Mitikus szörnyek érkeznek a Total War Saga: Troyba

  • Írta: gorien
  • 2021. július 28.
  • Letöltés
Link másolása
A trójai háborút nehéz leválasztani a legendákról, elvégre még a leghíresebb forrásművek is a mítoszokból táplálkoznak. Földöntúli erejű héroszok eddig is vívtak a Total War Saga: Troyban, de hamarosan szörnyeket is csatasorba állíthatunk.

A Sega és a Creative Assembly tavaly nyáron dobta piacra a Total War Saga: Troyt, amelyet hamar 7,5 millióan szereztek be, hiszen az első 24 órában ingyenes volt az Epic Games Store-ban. A játék azóta is bővülget (novemberben például megérkezett a multiplayer is), de a szeptemberben esedékes kiegészítő egészen új távlatokat nyit a virtuális hadvezérek előtt.

A Mythosban a legendák lényeihez is fordulhatunk, hogy megerősítsük seregünket: három új expedíció érkezik, amelyeket teljesítve Kerberoszt, a lernéi Hüdrát vagy egy griffmadarat is besorozhatunk. Emellett tényleges, újradizájnolt kentaurok és minótauroszok, illetve varázslatok is a segítségünkre lehetnek abban, hogy igazán mitikussá tegyük a harcokat.

A kiegészítő mellé egy ingyenes frissítés érkezik, ami pedig épp a másik végletnek kedvez, azoknak, akik a történelmi hűséget tartják mindennél fontosabbnak. A Historical mód átalakítja a játékélményt, például a harcokat is testőrökkel megerősített hadvezérek vívják majd, nem isteni erejű egységek.

A Mythos kiegészítő szeptember 2-án jelenik meg, és ugyanezen a napon a Total War Saga: Troy, annak minden korábbi DLC-jével együtt, a Steam kínálatába is bekerül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...