Augusztusban többet fogunk tudni az Abandonedról

  • Írta: gorien
  • 2021. július 28.
  • Teaser
Link másolása
A Blue Box Game Studios egy PlayStation 5-applikáción keresztül fogja leszállítani az Abandoned következő előzetesét. Az alkalmazás eredetileg egy hónapja startolt volna, de végül augusztusi dátumot kapott, ahogy az első ígért látnivaló is.

A Blue Box Game Studios tavasszal leplezte le belsőnézetes túlélőhorrorját, amelyben egy őrült szektavezér elől menekülünk majd az amnéziás Jason Longfieldként. Az Abandonedot azóta sem láttuk mozgásban, az internet népe pedig azért kapta fel, mert egyes teóriák szerint valójában Hideo Kojima áll az egész mögött, és egy Silent Hill-játékról van szó. A PlayStation 5-exkluzív játékról hamarosan többet is elárulnak a fejlesztők, méghozzá egy alkalmazáson keresztül.

A Blue Box eredeti terve az volt, hogy júniusban élesítik az úgynevezett Trailers Appot (avagy Realtime Experience-t) a PlayStation 5-ön, ami az elsődleges forrása lesz az Abandoned-híreknek. A start végül elmaradt, de már tudjuk az új dátumát, ami augusztus 10-re esik, az előtöltés pedig holnap indul. Az applikáció ingyenesen elérhető lesz, és várhatóan 5-12 perces előzeteseket, gameplay felvételeket és más élő eseményeket is közvetítenek majd rajta a fejlesztők. Az első előzetest még augusztus során meg fogjuk kapni.

Az Abandoned megjelenése 2021 utolsó negyedévében esedékes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...