Xboxra is berepült a Microsoft Flight Simulator

Tegnap konzolon is megkapta a felszállási engedélyt a Microsoft Flight Simulator, hiszen Xbox Series X/S-re is megjelent a repülőszimulátor. A kipróbálás előtt érdemes felkészülni a tetemes mennyiségű letöltenivalóra!

Véget ért a hosszúra nyúlt várakozás: közel egy év csúszás után végre a konzolos pilóták is izzíthatják a hajtóműveket a kifutópályán, ugyanis Xbox Series X/S-re is megjelent a Microsoft Flight Simulator. A premier örömére pedig egy saját launch trailert is kapott a konzolos kiadás:

Érdemes azonban felkészülni, hogy feltorlódhatnak a járatok, hiszen a korábban beharangozott 100 GB-os letöltés mellé még berepült egy meglepetés, 27 GB-os Day 1 patch is, amit érdemes a játék indítása előtt feltelepíteni, hogy lehetőség szerint csak a turbulencia miatt legyen zötykölődős repülésünk.

A Microsoft Flight Simulator tehát PC mellett mostantól már elérhető az újgenerációs Xbox-konzolokon is, ezt a változatot pedig szintén megtaláljuk az Xbox Game Pass kínálatában. Az Asobo elmondása szerint továbbra is gondolkoznak az Xbox One-os verzió megvalósításán, de egyelőre még nem tudnak erről semmilyen hivatalos információval szolgálni nekünk.

17 komment - szólj hozzá!