Már több mint tízmillió PlayStation 5 talált gazdára

Hatalmas sikernek örvend a Sony újgenerációs gépe, ami nemrég újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett, és ezzel együtt továbbra is magabiztosan birtokolja a leggyorsabban fogyó PlayStationnek járó trófeát.

Készlethiány ide, készlethiány oda, a PlayStation 5 ennek ellenére is jobban fogy időarányosan az elődjéhez képest: július 18-án elérte a tízmilliós álomhatárt a konzol, egy hónappal hamarabb, mint anno a PlayStation 4.

Hasonlóan szép számokat produkál a Marvel's Spider-Man: Miles Morales is, hiszen a cross-genes pókemberes kalandból már több mint 6,5 millió kópiát értékesítettek világszerte. A PlayStation 5-exkluzív Returnalból 560 ezer példányt vettek le a boltok polcairól, míg a nemrég debütált Ratchet & Clank: Rift Apart már átlépte az 1,1 millió eladást.

A konkurencia oldalán a Microsoft hasonló jó hírekkel szolgált, és habár pontos adatokat nem közöltek, ők is megerősítették, hogy a korábbi gépekkel összehasonlítva az Xbox Series S és az Xbox Series X a leggyorsabban fogyó konzoljuk jelen állás szerint.

26 komment - szólj hozzá!