Back 4 Blood - előzetesen a nyílt béta

Augusztusban egy nyílt béta keretében próbálhatjuk ki, milyen is lesz a zombiirtás a Back 4 Bloodban, erre emlékeztet a legújabb előzetes is. A bétához két hullámban férhetünk hozzá: előbb az előrendelők, később mindenki más.

A Back 4 Blood megjelenésééig ugyan októberig kell várnunk, de augusztusban már lehetőségünk nyílik rá, hogy nyílt bétában is kipróbáljuk, ezúttal mivel állt elő a Turtle Rock Studios. Az új előzetes kíséretében azt is megtudtuk, hogy mit tartalmaz majd ez a korai változat: többek között öt hős, hat zombi közül választhatunk, és minden fegyver szabad préda.

Képességeinket mind a kooperatív, mind a PvP-módban próbára tehetjük, mindkettőhöz két-két pályát kapunk a béta alatt, ami minden beígért platformon elérhető lesz – a keresztplatformos funkció is élni fog. A játékosok két hullámban bétázhatnak majd: augusztus 5-9. között korai hozzáférést kapnak, akik előrendelték a játékot, míg mindenki más augusztus 12-16. között vetheti rá magát.

A Back 4 Blood teljes megjelenése október 12-én esedékes PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en is.

2 komment - szólj hozzá!