Halo Infinite - íme, egy teljes multis meccs

Akik regisztráltak a Halo Insiderre, a hétvégén esélyt kapnak arra, hogy részt vegyenek a Halo Infinite multiplayerének technikai tesztjében. A 343 Industries tegnap egy livestreammel előlegezte meg, mire számíthatnak.

Mióta az E3-on bemutatkozott a tavaly nem túl fényes rajongói reakciókat kapó Halo Infinite multiplayere, a 343 Industries újabb és újabb tudnivalókat árul el a többjátékos módról. Már tudjuk, hogy saját története lesz, és egy csokor képet is kaptunk a pályákról, járművekről és páncélokról, nemrég pedig azt is belengették, hogy közeledik az első tesztkör.

Ez a Halo Insider-tagoknak szánt próbakör nincs is messze, ma kezdődik, de a fejlesztők még ezt megelőzően gyorsan jelentkeztek egy livestreammel, aminek a multiplayer állt a középpontjában. A közel másfél órás műsorban sok érdekességet hallunk a készítőktől: a különböző PC-s és konzolos funkciókról, az akadémiai kiképzőmódról vagy a képességről, hogy menet közben eldobjuk a fegyverünket egy másik kedvéért.

Az igazi finomság azonban 1:19:23-nál kezdődik, amikor egy teljes Slayer-meccset láthatunk a Live Fire elnevezésű pályán. Számos fegyvert figyelhetünk meg működés közben, a játékosok pedig akár láthatatlanná is válhatnak, vagy pajzsot is pakolhatnak maguk elé a harc közepén.

A Halo Infinite karácsony környékén várható PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en.

2 komment - szólj hozzá!