World War Z - mivel több az Aftermath?

A Saber Interactive a World War Z: Aftermathszel bővíti tovább a zombis játékát, és megannyi újdonságot ígér. De hogy pontosan mi is lesz új az Aftermathben? Azt egy előzetes foglalja most össze.

A Saber Interactive a World War Z-vel képviseltette magát a nyári IGN Expón, pontosabban a World War Z: Aftermathszel, amely a népszerű zombis játék bővített kiadása lesz. Ez az új tartalmakon túl next-gen frissítést is ígér, igaz, a PlayStation 5- és Xbox Series-változatra még 2022-ig várni kell, csak a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt verziók jelennek meg idén ősszel.

Az Aftermathhoz kiadott új előzetes azt taglalja, pontosan milyen bővítést is tartalmaz majd ez a kiadás. Kapunk majd új pályákat (név szerint Rómát, Vatikánt és Kamcsatkát), ahol visszatérő és eddig nem látott karakterekkel vehetjük fel a harcot a zombik ellen – a küzdelmeket akár az új Horde XL módban is megvívhatjuk. Esélyeinket vadonatúj közelharci támadások javítják, illetve az Afterhmathben már belső nézetbe is válthatunk, ha úgy jobban élveznénk a zombiirtást.

5 komment - szólj hozzá!