World War Z - mivel több az Aftermath?

A Saber Interactive a World War Z: Aftermathszel bővíti tovább a zombis játékát, és megannyi újdonságot ígér. De hogy pontosan mi is lesz új az Aftermathben? Azt egy előzetes foglalja most össze.
  • Írta: gorien

Kommentek

#5
#3: Igen, haverokkal sokkal nagyobb fun a game de, úgy is nagyon gyorsan rá lehet unni sajnos. Talán majd a Back 4 Blood, abban nagyobb a potenciál minden téren. Minden esetre jó hogy ránéznek a készítők és foglalkoznak vele. Csak arra leszek kíváncsi mennyit kell majd csengetni érte, mert ha valami 10K huf környéke akkor felejtős.
#4
Gépi társakkal toltam végig. Fgynek bőven jó volt. Nagyon jól megoldották a sok zombit főleg amikor egymáson felmásznak
#3
Gamepass keretén belül próbáltam ki kétszer is, mindkétszer az első pálya vége előtt uninstall lett a vége. Részemről tiltólistára került a játék, mert annyira unalmas mint a dög. Lehet ha nem gépekkel kellene tolni, hanem haverokkal akkor fun lenne, de szerintem akkor sem. Én pedig tényleg minden zombis játékra rákattanok, ez is tetszik amíg megnézek két perc gameplayt belőle, de 5 percnél elkezdődik ismétlődni. Unalmas, nem változatos és szerintem nem is jó.
#2
Igen csak jól jön neki egy kis frissítès. Nagyon nem volt benne tartalom. Vègig tólhattad az alap 4 pályát 5 nehèzsègi szinten + a dlc map ès a Horda mód, amit mèg csak hasonlítani sem lehetne a horda módok királyához (GOW). Az fps kifejezetten jó ötlet ha jól lesz meg csinálva.
#1
Ez zsir lesz. Meggondolom a beszerzést újra