Tárhelybővítéssel erősít a PS5 új frissítése

Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan végre tárhelybővítési támogatást kaphat a PlayStation 5, ugyanis egyes régiókban a bétában résztvevő felhasználók számára már tesztelhető a konzol új funkciója.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#19
#17: SX-en minden játszható külső USB-s SSD-ről, kivéve az SX játékok. Azokat tárolni lehet rajta, de át kell másolni ha futtatni akarja az ember. Itt eleve van “rendes” bővítési lehetőség, de az itt is a 100e-t súrolja.
#18
#13: Ez azoknak lehet igazán goond akiknek lassú vagy korlátos az internet kapcsolatuk. Ott nem mindegy. Gigás neten ülve ez természetesen nem probléma.
#17
#16: Maximum a gazdagék.Többinek meg marad az ssd-ről külső hdd-re rakosgatás,illetve vissza.
Nem tudom,hogy a Ps5-nél működik,Series-nél ott állítólag van ilyen.
#16
#15: Ilyen esetben nyilván érthető, de vajon ki fog 70+ ezreket kiadni tárhelyért? :)
Mert kb ennyi egy 1 terrás ps5 tárhelyének tudásával azonos ssd.
Ami ugye a ps5 játékokhoz kell. Tudtommal minden más aminek nem kell ilyen ssd póva eddig is ment külső tárhelyről, de lehet tévedek.
#15
#13: Nekem kevés lenne.Az 1 Tb is kevés volt Xbox one x-en,mert egyik rokonommal ezzel játszunk,a másikkal mással,haverommal meg egy harmadik fajta játékkal.Nagyjából mindegyik ember miatt fent van 3-4 játék amit tolunk multiban,plusz amik sztori játékok.
#14
#10: annyira "oszpontositottak" hogy az egyik memoria modulnak szarabb a hutese a mai napig.
#13
#1: Nálam jelenleg fent van:
Judgement, Far Cry new dawn, MK11 ulimate, Metro Exodus, Hitman 3, Wrc 9, és még van helyem bőven, ez kapásból 6 AAA cím de legyen csak 5 mondván a New Dawn kieg... De még ha nem is lenne, nem játszom ennyi stuffal szóval nemigen értem a tárhely hisztit hacsak nem nagy családról van szó vagy az eleve elbaszott Call of duty tárhelyigényéről.
#12
Amúgy meg akik kárognak azok többnyire nem probléma ez mert sosem vettek konzolt és nem is fognak, csak nincs jobb dolguk ennél.
#11
Azért azt semelyik károgó se felejtse el hogy itt nvme ssd a belső tárhely ráadásul abból is a jobb fajta azért van annyi amennyi.
Egyébként szerintem nem olyan kevés ez.
Ugyanilyen tudású 1 terás ssd (samsung 980 pro ) 70000 ft, meglehet venni ha nem elég a tárhely.
#10
#8: Valószínű ,hogy alapból csak arra összpontosítottak,hogy a “gyári” rész rendesen legyen hűtve,aztán meg azt nézték,h ahoz mennyi plusz teljesítmény kell a hűtésnek a hozzáadott alkatrészek miatt
#9
#8: Mert valószínű akkor még nem volt kész ez a funkció.
#8
Ez miert nem elerheto a konzol megjelenesekor mar rogton? Miert kell frissitesben unlockolni??!!!!!! Ez egy akkora szemet dolog amit nem fogok fel hogy letezik!
#7
Ps5-re keresek játékosokat PSN ID Magicnightfall
#6
#3: A PS+-ból volt fent a God of War meg pár kisebb játék ami jött a PS+ előfizetéssel, a saját TLoU2, a Detroit meg a Valhalla és amikor le akartam szedni a Warzone-t rámszólt, hogy akkor kezdjek el törölgetni elöbb...
#5
#2: Kiről van szó?
#4
#1: November óta családi használatban van egy Ps5 és általában semmiféle gondot nem okoz a tárhely nagysága. Persze tárhelyből sosem lehet elég, de hála a tényleg gyors telepítésnek végülis a legtöbb játék percek alatt telepíthető a könyvtárból.
#3
Ne mond már,fér arra 6-7 is!
Ratchet & Clank: Rift Apart 33GB
Resident Evil: Village 40 GB

Még ha jön hozzá patch akkor is 100 a kettő.
Egy TLOU2 110 egy RDR2 120 és még akkor is marad 330 körül.
Még a helyzabáló COD is rámegy és még akkor is marad.
#2
#1: Úgyis eladtad, mert nem kell. Akkor nem mindegy ?
#1
Végre, rohadjanak meg hogy 2021-ben ekkora tárhellyel van pofájuk kiadni egy konzolt. Kb. 3 AAA játék fél fel rá és utána már nincs több hely.