Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!

A korábbi ígéreteknek megfelelően tegnap este lezavarták az első Annapurna Interactive Showcase-t, amely számos izgalmas bejelentést és látnivalót hozott. Ha egyben néznétek vissza a műsort, alább megtehetitek, de lejjebb szétszálazzuk nektek a show-t, és egyesével is felsorakoztatjuk az összes hírt.

A Memoir Blue (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch, iOS)

A Disney rajzfilmjei ihlették az A Memoir Blue-t, amely több különböző animációs stílusban meséli el Miriam, az úszó történetét. A játékban egy szó sem hangzik majd el, a fejlesztést végző Cloisters Interactive célja az, hogy csak a mozgások meséljenek. Xbox Game Passben is elérhető lesz.

Neon White (PC, Switch)

Idén télen érkezik a Donut Countyt is jegyző Ben Esposito következő fejlesztése, a Neon White, amely egy pörgős lövölde lesz. Az érdekessége, hogy kártyákkal játszhatjuk majd ki az akciómozdulatainkat, és bizony nagyon könnyű lesz meg benne meghalni, kitartóan kell hát majd próbálkozni a továbbjutáshoz.


Outer Wilds (PC, PS4, Xbox One)

Nem tudták teljesen titokban tartani a létezését, de most hivatalosan is bejelentették az Outer Wilds "első és egyetlen" kiegészítőjét, a szeptember 28-án érkező Echoes of the Eye-t. Az alapjáték után nagy kérdés, hogy miként tud folytatódni a játék története, és a fejlesztők szerint ez központi szerepet kap majd a kaland során.

Skin Deep (PC)

A Blendo Games belső nézetű lövöldéjében azt a feladatot kapjuk, hogy megszabaduljunk a teherhajónkra törő kalózoktól. Jóval többen lesznek nálunk, még szerencse, hogy akad néhány trükk a tarsolyunkban!

Solar Ash (PC, PS4, PS5)

Az Annapurna Interactive Showcase keretei között jelentették be, hogy október 26-án debütál a Solar Ash. Ez a Hyper Light Driftert jegyző Heart Machine legújabb alkotása, amelyben a felfedezés kapja a főszerepet - ebből ad egy kis ízelítőt az új előzetes is.

Storyteller (PC, Switch)

2022. február 1-jén érkezik ez a kreatív puzzle-játék, amelyben a karakterek, azok érzései és a helyszín alapján kell kiraknunk egy-egy történetet. A Storytellernek már demója is van, ezt a Steamen keresztül éritek el!

Stray (PC, PS4, PS5)

A Stray az első PlayStation 5-bemutató egyik nagy meglepetése volt, most pedig egy hosszabb gameplay bemutatónak örülhetünk a 2022-ben érkező játékból. A cyberpunk kaland főszereplője egy macska, és ezzel mindent elmondtunk.

The Artful Escape (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

A közeljövő egyik leglátványosabb indie fejlesztése, amely az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül. Szeptember 9-én érkezik, a szinkrongárdában pedig olyan nevek tűnnek fel, mint Michael Johnston, Caroline Kinley, Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong és Carl Weathers.

Bónusz: új portok és fejlesztői együttműködések

A műsorból kiderült, hogy a The Pathless november 16-án Steamre is megjelenik, a What Remains of Edith Finch az iOS-t veszi be augusztus 16-án, míg az I Am Dead augusztus 9-én érkezik PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A Telling Lies és a Gorogoa az Xbox Game Pass kínálatába tart.

Az Annapurna Interactive ezenkívül együttműködést jelentett be Jessica Makkal, valamint az Ivy Road, a No Code és az Outer Loop csapatával.

2.
2.
Ganzer
#1: Nekem is szerelem első látásra! :D
1.
1.
zoe9
Cyberkitty 2077 :D megvettek kilóra, már most tolnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...