Búcsúzik a Forza Motorsport 7

A Turn 10 bejelentette, hogy a Forza Motorsport-sorozat legutóbbi felvonása az életciklusa végéhez ért, így szeptember közepétől nem vásárolhatjuk meg többé a versenyjátékot, és az Xbox Game Pass kínálatából is kikerül az anyag.

Életciklusa végéhez ért a Forza Motorsport 7, így a játékot szeptember 15-től már nem vásárolhatjuk meg, és értelemszerűen Xbox Game Pass-előfizetéssel sem játszhatjuk többé. Az anyag ettől függetlenül elérhető marad azok számára, akik már megvették, és az online funkciók támogatása sem szűnik meg.

A készítők azoknak is szeretnének kedveskedni, akik még az utolsó pillanatban lecsapnának a játékra, ők most 75 százalékkal olcsóbban vehetik meg az autóversenyt. Azok sem járnak pórul, akik alapvetően Game Pass-előfizetőként játszottak vele, de valamelyik DLC-t megvették: ők augusztus 2-ig kapnak egy kódot, amivel ingyenesen magukévá tehetik az alapjátékot.

A Forza Motorsport 7 egyébként már négyéves, a régebbi Forza-játékok árusításával pedig rendre felhagy a Microsoft. A mostani bejelentés azért lehet furcsa, mert a Forza Motorsport-széria következő részéről még mindig nincs konkrét infónk - idén egy újabb Horizon-játékot kapunk majd.

20 komment - szólj hozzá!