Ghost of Tsushima - képeken is gyönyörű Iki szigete

Hamarosan újra magunkra ölthetjük a szamurájpáncélt a Ghost of Thushima: Director's Cutban, ahol ezúttal Tsushima mellett Iki szigetére is ellátogathatunk majd. Az utóbbiról érkezett most egy pár festői screenshot.

Augusztus 20-án fut be a Ghost of Tsushima Director’s Cut, ami nem csak a tavalyi cím újracsomagolása lesz, hanem rengeteg új tartalommal bővül majd a Sucker Punch legutóbbi játéka. Ezek közül a legjelentősebb újdonság, hogy Tsushima mellett Ikire is átutazhatunk majd, amiről múltkor már kaptunk egy hangulatos trailert, most pedig négy látványos kép is érkezett a szomszédos szigetről: 


A fotók alapján a változatosságra ezúttal sem lehet panaszunk, valamint a fejlesztők azt is megemlítették, hogy Iki szigete kifejezetten "újgenerációs élmény lesz". Habár nem részletezték tovább, hogy ez pontosan mit is jelent, a látvány és a hangzás mellett az új helyszín feltehetően bőven kamatoztatja majd a DualSense-ben rejlő lehetőségeket is.

Iki bejárható területe egyébként egyharmada lesz Tsushimáénak, ahol új ellenféltípusok is várnak majd ránk - ráadásul eddig sosem látott harci trükkökkel felvértezve. Emellett az is kiderült, hogy a történet egy bizonyos pontjától szabadon utazhatunk a két sziget között.

22 komment - szólj hozzá!