Remek rajtot vett a The Witcher: Monster Slayer

Múlt hét szerda óta elérhető a The Witcher-univerzum mobilos vadhajtása, a The Witcher: Monster Slayer, amire rengeteg rajongó volt kíváncsi a premier első hetében. Már több mint egymillióan töltötték le a játékot.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#6
#5: Milyen két dolognak nincs semmi köze egymáshoz, aranyom? A CP fiaskó alatt pedig mindent értek, benne egyúttal saját, szerény véleményemet is amit az “előrendelés-várakozás-várakozás-várakozás-rácuppanás-instant csalódás” láncban éltem meg így nagyon dióhéjban. Ahogy pedig az elmúlt hónapokban olvasgattam a véleményeket, nos nem vagyok egyedül. Viszont hosszú hónapokba telt, mire meggyőztem magam arról, hogy szinte rögtön csalódtam a játékban, mivel nagyon erősen kapaszkodtam abba amit a játéktól reméltem es amit hittem róla a kijövetelét megelőzően. Aztán azt vettem észre, hogy végülis decemberben kijátszottam, januárban még hulyeskedtem vele picit, de azóta be sem töltöttem es jelenleg nincs is felinstallálva és ennek mar fél éve… pedig annyira vártam, hogy elhatároztam, hogy instant kijátszom mind a három életutat es 300 óra alatt nem állok meg. Hat lett belőle egy keserű szájízes ~90 óra és ennyi, but I digress… Szóval minek nincs semmi köze egymáshoz?
#5
#4: Igaz, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, CP fiaskó meg maximum a legcsövesebb konzolosokat érintette, de a többi stimmel úgy nagyjából.
#4
A CP2077 fiaskója után az, hogy a CDPR egy ilyen mobilos AR/PTW produktumot adott most ki a kezéből számomra csak azt erősíti meg, hogy a CDPR egyre inkább rossz úton jár és a vezetőség kezd exkluzívan a pénzre koncentrálni, pedig anno ugyan olyan fontos volt a mérleg másik oldalán a tartalom és a minőség is. Ez persze csak az én különvéleményem, de hat ugye egyszer valamikor a Blizz is egy jó csapat volt… réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban…
#3
Az osszes mobilos play to win game egy rakas szar. Csak azert sikeresek mert mindenkinel ott a telefon a zsebebe, ingyenes a game, es ha van 5 szabad percuk jatszhatnak. Nincsenek helyhez kotve. Amugy igenytelen szarkupac az osszes.
#2
#1: Hát oszt mér? Mármint komolyan kérdezem, mert az értékelései egész jók lettek ahogy néztem.
#1
Kár hogy egy rakás szar az egész.