Bemutatkozott az AMD RX 6600 XT

Hivatalosan is leleplezték az AMD RDNA 2 architektúrára épülő kártyáját, ami kifejezetten arra a célra készült, hogy 1080p-s felbontás mellett sajtolja ki a maximumot a legújabb játékokból.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#64
#63: Jó, de hát ez a Gamekapocs. Ami 5-6 pontos, az már semmirevaló fos. Nem konkrétan neki akarok beszólni vagy a konkrét címen vitázni , csak nem régi dolog és megmaradt bennem, hogy ha a Ghost of Tsusima is “gagyi AC klón”, akkor… sajnos most az a helyzet , hogy szinte 2 véglet van. Vagy 10 pontos ( oké, 9.5 ) mestermű valami, vagy egy rakás szar.
#63
#62: Ha nem vagyunk tisztában a ZS fogalmával akkor nincs baj mert szimplán az illetőre kell hagyni..itt ez áll fent.. valamelyik fórumban már nem emlékszem melyikben game pass-t nézték "metescore-ilag" , hazudni nem akarok már a % -ra sem emlékszem de bőven átlag feletti volt és azért egy 10/6-os játékot nehogymár ZS-zen bárki.
#62
Na, ez egy full értelmetlen vita. Szerintem egy katalógusnál teljesen természetes hogy nem MINDEN a cím AAA kategóriás 0 day cucc. Egy filmes streaming szolgáltatónál se csak mozis kasszasikerek vannak. Mindig van “töltelék”. Az hogy ezek milyenek meg már egyéni ízlés kérdése.
#61
#60: Max magadnak magyarázkodj.. ajánlom az indiegala.com-ot na ott ZS-k vannak... nézzél aktuális bundlekat amik mennek majd üss fel egy random game pass játékot. Univerzum legjobbjai a ZS-szarokhoz képest.
#60
#59: Úgy látom képtelen vagy megérteni mit akarok mondani.
Ezeket nem én mondom hogy zs játékok ezek tények minden játékot kategóriákba sorolnak, tényleg el kell kezdjem magyarázni ezt?
#59
#57: Itt most vonatkoztassunk el az én ízlésemtől ez nem erről szól.

Dehogynem arról szól egyből a második mondatodba meg is cáfolod magad...ugyanis maximum szerinted zs játékok.. Nem mellesleg ha senki nem játszana velük akkor nem növekedne évről évre a game pass felhasználok száma.. De biztos csak azért fizetnek elő hogy költésék a pénzt ..
#58
#56: Hát ha életük végéig nem is, de én azt látom hogy a gyerekeknél futótűzként terjednek a GP játékok. ( meg egy-két F2P ) Most épp az R6 megy, de a GTA5 is ezzel lett népszerű náluk.
#57
#56: Itt most vonatkoztasssunk el az én ízlésemtől ez nem erről szól.
Hanem arról hogy zs kategóriás játékokkal senki nem játszik.
#56
#54: A game pass lényege abban van hogy ha van családod és vannak gyerköceid is akkor ha azok bármilyen beállítottságukat 1 game pass ultimate előfizetéssel lazán lefedheted a világukat életük végéig mivel annyira változatos és sokszinű a felhozatal..
Az hogy neked a kb 500 játékos felhozatalból 20 ami érdekel ,az szerinted mást kit érdekel?
#55
Továbbra is azt mondom a gamepass igazi ütőkártyája az új megjelenések lesznek.
#54
#53: Tehát az hogy van 200 játék a gamepassban az csak jól hangzik valójában van 20 olyan ami valóban említésre méltő.
#53
#49: A mondandóm lényege az volt hogy a játékok nagy része arra sem érdemes hogy letöltsem a gamepass kínálat gyakorlatilag 85%-a kuka.
#52
Nem ok, totál nem ok mivel nem 150 game van a game passban. Ne alacsonyítsuk már le ennyire :)

Most gyorsan felnéztem webre az game pass lista 383 játékot ír és ugye ott van még a 83(?) EA paly game is.. Tehát majd 500as a lista..
#51
Gamepass al még az is zavart engem mindig hogy igazából csak az ultimate tartalmazza a mp t is. A normál elofizetes mellett még kellene a gold is. A mostani megoldások mellett ez nem tűnik nagy gondnak de teljes áron már elég nagy gond. És ez a teljes ár még emelkedhet tovább.
A gold ot már többször meg akarták szüntetni de ha megteszik a mp miatt velhetoen akkor is a gpu ra kényszerítik majd az elofizetoket.
#50
#45: Én boltban veszem, nem trükközök, mégis 9k lett egy évre...
#49
Törölt felhasználó
#47: "a gamepassban 150 játék de abból, 130 semmit sem ér"

XDDDDDDDDDDDDDD Ezt kifejtenéd bővebben?
#48
#46: egyébként meg rosszul írtad mert minden lesz pc-re ami boxra, ez fordítva távolról sem igaz.
#47
#40: 20 játék is nagyon sok idő nem hogy 100, amúgy meg oké hogy van a gamepassban 150 játék de abból, 130 semmit sem ér.

A gamepass az új megjelenések miatt éri meg nem a nagy kollekció miatt.
#46
#45: Ismétlem semmiféle trükk nincs minden hivatalos ms által támogatott megoldások.

gold@gpu átváltás is és a home is hivatalos dolog szóval semmiféle trükk nincs a dologban.
#45
#44: Amíg engedik a trükköket addig persze érdemes használni. Meg tényleg jó szolgáltatás. Most hogy van cloud is box ot ne. Is kell venni hozzá.