No More Heroes 3 - Travis akcióba lendül

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 31.
  • Videó
Link másolása
A No More Heroes-játékok legendás bérgyilkosa, Travis Touchdown hamarosan harmadszorra is visszatér, hogy ezúttal még az idegenekkel is összeakassza a bajszát. Erről kaptunk nemrég egy vadonatúj előzetest.

Utoljára a Nintendo E3-as műsorában bukkant fel Travis Touchdown harmadik bevetése, ahol több mint húsz percen keresztül mozgott a No More Heroes 3. Most egy jóval rövidebb előzetes érkezett a játékból, de ettől függetlenül érdemes vetni egy pillantást arra, hogy az új epizódban kikkel kell majd felvennie Travisnek a harcot.

A hírhedt bérgyilkos ezúttal ugyanis az idegenekkel kerül nézeteltérésbe, és így többek között tíz földönkívüli szuperhőssel is meg kell mérkőznie, akik közül egy páran felbukkannak a friss trailerben is. A slash-’em-up akció mellett Travisnek persze ezúttal is lehetősége lesz részmunkaidős feladatok elvállalására, amikkel erősíthetjük a lakosság belénk vetett bizalmát, valamint ezek az aktivitások is előrébb juttatják majd főszereplőnket a galaktikus szuperhősök rangsorán.

A No More Heroes 3 augusztus 27-én jelenik meg, kizárólag Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...