Kiszivárgott a Halo Infinite sztorija

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
A napokban elindult a Halo Infinite első bétája, a korai változat azonban nem csak a többjátékos módhoz szükséges adatokat tartalmazta. Az adatbányászok rábukkantak a sztorimód szöveges fájljaira.

Amikor egy játék idő előtt mutatkozik meg a közönség előtt, fenn áll a rizikó, hogy a játékosok olyan dolgokra is rábukkannak, amelyeket a fejlesztők a megjelenés napjáig meglepetésnek szántak. Így járt sajnos a Halo Infinite is: az első tesztkör ugyan csupán a többjátékos mód egy apró szeletére, azon belül is a botokkal való játékra fókuszált, a 343 Industries által közzétett korai build ennél jóval többet tartogatott a felszín alatt.

Ahogy azt a Halo Infinite kreatív igazgatója, Joseph Staten is megerősítette, a napokban kiadott verzió adatcsomagjai közt véletlenül olyan fájlok is helyet kaptak, amelyek komoly spoilereket tartalmaznak az egyjátékos kampányra nézve. Egész pontosan egy jókora tömbnyi szövegről van szó, melynek segítségével könnyen összeollózható a cselekmény zöme, megnevezésre kerülnek benne kulcsfontosságú karakterek, helyszínek és a történet számos kisebb és nagyobb fordulópontja. Érdemes tehát óvatosan járni az internetet, hiszen egész valószínű, hogy a napokban alacsonyan szállnak majd a spoilerek.

Ezzel azonban nem ért véget a Halo Infinite kálváriája. Az említett eseményekkel párhuzamosan frissült a hivatalos Halo-weboldal, a Halo Waypoint mobilos bétaverziója, melynek menüjében egy érdekes apróságra lehettek figyelmesek a szemfülesek. Ahogy azt ezen a képen is láthatjátok, a hírekkel és a többjátékos móddal foglalkozó menüpontok mellett helyett kapott egy "Campaigns" feliratú gomb is - bizony, többes számban. Elképzelhető tehát, hogy Master Chief korábban már bemutatott egyjátékos sztorija mellett több történetszálat is felvonultat majd a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...