Gameplay-előzetes a FIFA 22 újdonságairól

Valós felvételekkel és a játékmenetből kiollózott klipekből összeállított előzetessel jelentkezett a FIFA 22, így felfrissíthetjük a tudásunkat a futballjáték idei verziójának legnagyobb újdonságaival kapcsolatosan.

Gyakran megesik, hogy nem a first-party címekből kerekednek a legnagyobb system sellerek, és van egy olyan érzésünk, hogy a FIFA 22 is alaposan meg fogja mozgatni az újgenerációs konzolok eladásait. Annál is inkább, mivel az idei verzió számos olyan új rendszert tartogat majd, amelyek kizárólag az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re szabott változatban kapnak helyet - okkal háboroghatnak tehát a PC-s játékosok.

Ilyen újdonság például a mai előzetesben is bemutatott HyperMotion, amely teljes, 11v11-es meccsek felvételeivel és machine learning technológiával teszi igazán életszerűvé a játékosok mozgását, legyen szó akár a labdakezelésről, a helyezkedésről vagy a kisebb animációkról. Az idei felvonás ezen felül komoly figyelmet fordít majd a kapusok viselkedésére, a csapatformációkra, illetve bevezeti az Explosive Sprint mechanikáját, melynek használatával rövid sebességlöketet adhatunk az irányított játékosunknak.

A FIFA 22 október 1-jén érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Google Stadiára és Nintendo Switchre.

8 komment - szólj hozzá!