Gameplay-előzetes a FIFA 22 újdonságairól

Valós felvételekkel és a játékmenetből kiollózott klipekből összeállított előzetessel jelentkezett a FIFA 22, így felfrissíthetjük a tudásunkat a futballjáték idei verziójának legnagyobb újdonságaival kapcsolatosan.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Ezert vagyok ideges az ea-re!
#7
#4: En tavaly elott megvettem, a 21et nem, mert majd a kovetkezo nagyobb ugras lesz, meg nextgen, nem kell tenyleg minden evbe megvenni, pedig en is FUTozok. De iden mar meg kell vennem mert a 2 evvel ez elotti az mar regi es hasznalhatatlan.
#6
#5: Ez oké, ( mondjuk ez se túl elegáns ) de ott még azt mondja az ember hogy elfogadja a HW miatti limitációkat, meg ott a Frosbite váltásra fogták, hogy Switch-en nem megy. Eddig még ez is elment volna, de már jött ki játék Switch-re vele az idén, szóval már ott se lehetne kifogás.
#5
#3: Nem tudom miért sírtok, Switch-re reskin-elt fifa '17-et árulnak évről évre :D
#4
#2: van deep gameplay leírás csak ezt a portálok nem közlik...ott minden.le van írva
aki megveszi PC-re az meg jó.nagy hülye és nem azért, mert nem nextgen, hanem az ára miatt
de amíg az eladások jól mennek így is minek költsenek a PC fejlesztésre? Nem az EA-t kéne szidni (főleg), inkább akik veszik és támogatjáknőket, igaz ez nextgen verzióra is... most már 70-100euró a játék és viszik mint a cukrot, hiába szidják utána egy éven át :) de mellette beleöltek még vagy 1000 eurot pakkokra :/
#3
Szarhazi Ea! Most komolyan miert kell diszkriminalni egy platformot? Legyen bekapcsolhato, vagy legyen update formajaban letoltheto, vagy adjak felaron a jatekot, sot! A pcsek ingyenes updateel frissithetnek a 21et! Ha szerintuk ennyire le van szarva a pc-s tarsadalom, meg meg sem eri pcre fejleszteni, akkor ne is kerjenek a nagy semmiert penzt!!
#2
Plusz nagyvonalúan el van hallgatva a videókban hogy ezek az újdonságok melyik verziókban NEM lesznek benne….
#1
Ha ez a csodást nextgen endzsin tech Xbox Series S-en is ott lesz végképp orbitális röhej a mese a pc verzióról amit a buta emberek meg benyelnek... :D Bár ez már ott világossá vált hogy a full pc alapú Stadia is megkapja...
De itt biztos nem az EA féle szarházi rókabőrről van szó. :)