Age of Empires IV - vitorlát bonts!

Nem csak a Company of Heroes 3 fortyog a Relic konyháján, javában készül az Age of Empires IV is. Ezúttal két rövidke videóval jelentkezett az RTS, melyeknek hála megismerhetjük a játék egy-egy érdekes elemét.

Idén ősszel ismét a billentyűzet elé ülhetünk, hogy ezúttal az Age of Empires IV-ben virágoztassuk fel a saját birodalmunkat. Ha tengeri népet választunk erre, akkor természetesen óriási szerepet kap majd a hajózás, mind kereskedelmi, mind pedig harcászati szempontból. Erre fókuszál a legújabb minielőzetesek egyike, de a közeli felvételeknek hála láthatjuk azt is, hogy a Relic csapata a hiperrealizmus helyett miként választotta a korábbi Age of Empires-epizódokra emlékeztető, egészen letisztult látványvilágot.

Érkezett egy másik félperces is, ez a videó azonban a játszható birodalmak egyikét veszi nagyító alá. Az Abbászida Kalifátus félelmet nem ismerő harcosai teveháton érkeznek a csatatérre, a Bölcsesség házában dolgozó írnokok pedig gondoskodnak a tudományos és kulturális előrehaladásról.

Az Age of Empires IV október 28-án érkezik PC-re. A játék elérhető lesz Xbox Game Pass-előfizetéssel is.

2 komment - szólj hozzá!