Apex Legends - ismerd meg Seer képességeit!

Nem most látjuk először Seert, az Apex Legends legújabb hősét, ezúttal viszont a Respawn tiszta vizet öntött a pohárba, és megmutatta, hogyan is működnek majd a karakter látnoki képességei.

Ahogy azt megszokhattuk, az EA és a Respawn Entertainment ezúttal sem veszi félvállról az új Apex-szezon felvezetését. Az Emergence már megkapta a saját előzetesét, külön videóban szó volt a vele érkező újdonságokról, ráadásul a következő játszható karakter, Seer eredettörténetét is láthattuk már. A mai előzetes szintén a legújabb legendáról szól, ezúttal azonban jóval praktikusabb nézőpontból követhetjük őt, elvégre a különleges képességei kerülnek bemutatásra.

 

Nem sokan fognak elmenekülni az izzószemű legenda elől, Seer passzívjával ugyanis nyomon követhetjük a közelben lévő ellenfeleinket. Ennél is nagyobb előnyre tehetünk szert harc közben, Seer ultija ugyanis egy jókora drónhálózattal veszi körbe a térképet, melynek hála falon és füstön át is láthatjuk a rosszakaróinkat. Ha pedig mindez nem lenne elég, a taktikai képességünket elsütve célzottan is szélnek ereszthetjük a látnok nanodrónjait, ezzel megszakítva és megjelölve az ellenséges csapat tagjait.

Seer augusztus 3-án, az Emergence érkezésekor csatlakozik az Apex Legends bajnokaihoz.

1 komment - szólj hozzá!