Ariana Grande-koncert lesz a Fortnite-ban

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
Újabb nagyszabású esemény készülődik a Fortnite háza táján, a korábbi találgatásoknak megfelelően a hétvégén Ariana Grande koncertezik majd a játékban. Travis Scott fellépése óta ez lehet a legnagyobb ilyen buli.

Megszokhattuk már, hogy a Fortnite világában időről időre óriási élő események zajlanak le, amelyekre rengeteg játékos kíváncsi: a szezonvégi, a játék történetéhez szorosan kapcsolódó történéseken túl volt már filmvetítés, sőt koncert is a battle royale-ban. Ez utóbbiak közül Travis Scott tavaly áprilisi fellépése volt az eddigi legnagyobb buli - arra 12,3 millió játékos volt kíváncsi -, most azonban legalább ekkora, ha nem nagyobb esemény van kilátásban.

Hamarosan ugyanis Ariana Grande koncertezik majd a Fortnite-ban, méghozzá az augusztus 6-án induló Rift Tour keretei között: a tényleges előadásba augusztus 8-án, magyar idő szerint 16 órakor tudnak majd kapcsolódni az európai játékosok, és ha hihetünk a felvezetésnek, az Epic Games olyan csinnadrattára készül majd, mint a Travis Scott-koncert kapcsán, amely nem csak látványos volt, de valamennyire interaktív is. A Rift Tour természetesen különféle kozmetikai kiegészítőket is hoz majd magával - ha minden igaz, hamarosan további részleteket is kapunk a témában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...