A Bungie cheatárusítókat rángat bíróság elé

A Bungie tovább folytatja kereszteshadjáratát a cheatkészítők és -árusítók ellen. Ezúttal a Ubisofttal karöltve nyújtott be keresetet egy szervezet ellen, ami előfizetéses modellben árusít csalásokat videojátékokhoz.
  • Írta: gorien

Kommentek

#4
#3: Valószínűleg máshol megkellene dolgozni a sikerélményért,az viszont büdös.Frusztráltak,és a szüleik is leszarják őket,ha meg már felnőtt és nem nőtte ki,akkor már beteg.
#3
Ha jól emlékszem tavaly is volt probléma, mert a csalók nyavalyogtak hiszen ők csak azért csalnak, hogy legyen egy kicsi sikerélményük.
Nekem az nem világos, hogy aki béna az mi a fenének akar elindulni akár egy trials of osirisen?
Meg miért pont egy játékban akar sikerélményt?
#2
Lolba is vannak akik megveszik a diamond boostot de hogy miaráknak azt sose fogom kitatlálni. Tessék, diamondba vagy. Jah hogy nem tudsz játszani diamondosok ellen és folyamatosan veszitesz? És az egész csapatod is veszít emiatt.
#1
havi szinten kiperkálni 100+ dollárt...
most vagy nagyon durva bajok vannak a fejekben, vagy egy halom accounthoz használn itudja és el tudja adni a magas rang miatt, aminél megint pszichológiai gondok vannak a vevőknél, mert sokan veszik, meg kérnek boostot...
egyszerűen nem értem miért nem lehet csak az élményért játszani
nemrég dobott fel legmagasabb rangba megint a csgo és egyszerűen rühellem, mert elvárják hogy teljesíts, most el se tudom képzelni, hogy ha valaki vesz egy ilyen rangot, minek, ha használni se tudja? Idővel ledob vagy törlődik, tehát nagyon mutogatni se tudja, vagy vesz megint?
A másik persze miért kell csalni, de az a régi megszokott mese...