Három játék jár ezúttal a PlayStation Now-hoz

A nyár utolsó hónapjában sem maradnak új játékok nélkül a PlayStation Now előfizetői. Holnaptól három játékhoz férhetünk majd hozzá, hogy android szabadságharcossá, cybernindzsává vagy komikus szörnyek hősévé váljunk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#12
#11: Az UK szépen megy, cenzúrát se leltem, de nekem se engedte volna másodjára megvenni a kártyával - de csak PCről, a PS4-en át engedte feltölteni a walletet annyival, amennyi egy évi tagsághoz kellett.
#11
#8: Nekem osztrák account-om volt, de nem tudtam se kártyával, se paypal-lal fizetni, végül amazonon vettem feltöltőkártyát.
De osztrák/német account-ot senkinek se ajánlom, Wolfenstein-ekből pl. cenzúrázott verzió volt, ami a kisebbik baj lett volna, de csak német nyelv volt benne...

Olasz elvileg jó.
#10
#6: Nem hiszem, hogy 4k-ban fognak menni bármikor is a PS3 játékok. Hmm. Legfeljebb, ha valami a.i. kipótolja a felbontást, mint a dlss-nél.
#9
#8: Szerintem valami tükörfordítva lett, vagy csak magyartalanul sikerült. A lényeg, hogy most már ez a három játék is(!) bekerült a PS Now katalógusába.
#8
#7: Nem keverte. PS4re lehet tölteni a játékokat a Nowból (és ameddig a gépeden van, tolhatod is, mintha a tied lenne), és működik is Magyarországról. Kb 10 perce zártam be (Infamous 1-et toltam) ahogy egy korábbi PS Now poszthoz már írtam, meg lehet csinálni itthon is, és szó szerint semmi nem kell hozzá egy UK accounton, meg egy basic bankkártyán kívül.
#7
Én megkockáztatom, hogy a szerző összekeverte a PS Now-ot a PS+-szal, mert itt se nem zsebelhetjük be a dolgokat, de még csak nem is működik Magyarországról.
#6
#5: Igen-igen, így értettem, hogy gondolom a PS3 címek (amik közül amúgy érdekelne jópár) gondolom még annyival mentek.
#5
#4: Elvileg május óta már 1080p a stream, csak akkor 720p ha a játék eleve abban futott konzolos is.
#4
#2: Nekem most is van (UK accom van mivel kint vettem a gépet), de őszintén szólva rá sem néztem még soha, hiába az egy hónapos trial. A PS4 felhozatal zöme megvan, a stream minősége meg úgy hallottam elég szar (na meg a 720p alapból nem nézne ki jól a 4K-s TV-n szerintem), úgyhogy inkább nem próbáltam be.
#3
#2: Ha a Sony-n múlik? Soha...

Nier és a Ghostrunner jóféle akkor hamarosan humble choiceba is be fognak kerülni, királyság várom őket
#2
Én mindig csak azt kérdezem, hogy kis hazánkban mikor lesz ilyen?
#1
Én azt hittem, hogy több száz játék jár...