Az Extraction felé kacsintgat a Rainbow Six: Siege

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 3.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Rainbow Six: Extraction megjelenését elhalasztották, a Ubisoft igyekszik kárpótolni az érdeklődőket: a Rainbow Six: Siege új, limitált ideig futó játékmódját a kooperatív lövölde ihlette.

Augusztus 3-tól augusztus 24-ig fut a Rainbow Six: Siege legújabb eseménye, a Containment, amely egy új játékmódot is hoz magával, ez pedig garantáltan kárpótolni fogja a Rainbow Six: Extraction csúszása miatt bánkódó rajongókat.

A Nest Destructiont ugyanis bevallottan az Extraction ihlette, és arra hivatott, hogy betekintést nyújtson a kooperatív játék világába. A Consulate pálya átalakított változatán járunk, ahol a derék támadó operátoroknak az idegen Archæan faj Proteanjeivel kell majd megküzdeniük - ők képesek felvenni a védekező operátorok alakját.

A feladat az, hogy a támadók kifüstöljék az idegenek fészkét, míg a védelemnek ezt meg kell akadályoznia, a csavar pedig természetesen az, hogy bár az előbbiek a szokásos felszerelésükkel (igaz, módosítók nélkül és limitált karakterfelhozatal mellett) vághatnak bele a csatába, az utóbbiak csak közelharcra képesek - cserébe viszont gyorsabbak, szívósabbak és még néhány különleges képességet is megörököltek az operátoroktól.

A Containment 33 spéci kiegészítőt hoz a játékba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...