Rajongók keverik újra a Half-Life 2-t

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 3.
  • Letöltés
Link másolása
Ugyanazok a lelkes rajongók hangolják újra Gordon Freeman második kalandját, akiknek a Half-Life 2: Update modot is köszönhetjük. A remasterfrissítés teljesen ingyenes lesz, és már a Valve is áldását adta rá.

Hat évvel ezelőtt egy csapat lelkes rajongó már elkészített a Half-Life 2-höz egy modot, amellyel jelentősen feljavították az FPS-ben a bevilágítást és az árnyékokat, valamint a részecskeeffektek is sokkal látványosabbak lettek. Most pedig nagyon úgy fest, hogy nem elégednek meg ennyivel.

SteamDB adatai szerint ugyanis a srácok már nagyban hegesztik a Half-Life 2: Remastered Collection modifikációt, ami elmondásuk szerint sokkal ambiciózusabb lesz a korábbi munkájuknál. Azt azért érdemes észben tartani, hogy a projekt nem egy remake lesz, tehát nem várható olyan jelentős a grafikai ugrás, mint mondjuk a Black Mesa esetében, de így is számos látványos újítással készül a csapat a legendás játékhoz. Az ígéretek szerint még egy Community Commentary Mode-ot is kapunk az update-tel.

A Half-Life 2: Remastered Collection ingyenesen letölthető lesz majd a Steamen, de premierdátummal egyelőre még nem tudtak szolgálni a mod készítői.

8.
8.
crytek
Ebből is jön az nvidásoknak az RTX verzió:

https://youtu.be/aM_gzfAMdNs
7.
7.
Ooorky
#5: Te jó ég, mi ez a hányás?
6.
6.
kryszisz
#4: Igen ezt hallottam én is, hogy az egész hangulatát megváltoztatja szinte a játéknak, ezért ennyire megosztó az a mod.
5.
5.
l4cyk4
#4: Értem, hogy mire célzol és kicsit egyet is értek, de más szempontból a Half-Life 2 nem csak a grafikája miatt lett jó játék, sokkal inkább minden más eleméért. Egyébként az előző munkájukat látva, azt hiszem nincs sok félnivalód. :) Nekem tetszenek a Cinematic Mod módosításai, vannak benne kifejezetten szép, már-már tesszelláció hatását keltő megoldások. Például ilyenek: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=641701269
4.
4.
Rakottkrumpli
#2: A cm pont kiöl mindent a játékból, ami a hl életérzést adta. hiába rak bele plusz modelleket, meg "szebb" textúrákat, szeritnem sokkal kevesebb lett a játék tőle. remélem, hogy nem azon a vonalon akarnak elindulni...
2.
2.
crytek
Cinamtic mod az már annak felel meg. Ez szerintem bőven gyengébb lesz grafban mint az..
1.
1.
kryszisz
Uhh, de jó lenne Steam deck-en felavatni, de szerintem azt cseszhetem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...