Aranylemezre került a King's Bounty II

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A 1C Entertainment nemrég örömmel tweetelte, hogy elkészült végre a legendás sorozat legújabb részével, ami így még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy augusztus 24-én a boltok polcain landolhasson.

Már csak pár hét van hátra a várva-várt King's Bounty II debütálásáig, amire Gorien kollégánk próbaköre szerint megérte közel harminc évet várnunk. Hamarosan mi magunk is megbizonyosodhatunk erről, hiszen augusztus 24-én érkezik a játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy már csúszással sem kell számolnunk, ugyanis a napokban a 1C Entertainment örömmel jelentette, hogy aranylemezre került a King's Bounty II. Innentől már csak a lemezes változat sokszorosítása van hátra, meg persze a bugok gyomlálása, amit - ahogy az manapság lenni szokott - majd egy elsőnapos frissítés képében üdvözölhetünk.

A fejlesztők nemrég egy friss gameplay trailert is villantottak a King's Bounty II alapjairól, illetve már az is kiderült, hogy milyen erős vasat kell majd a szerepjáték alá pakolnunk, ha PC-n szeretnénk vele játszani.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...