Lemondott a Blizzard Entertainment elnöke

Áll a bál az Activision Blizzard háza táján a szexuális zaklatással kapcsolatos perek miatt, az üggyel járó következmények pedig kézzel foghatók. J. Allen Brack, a Blizzard eddigi elnöke lemondott a posztjáról, helyére pedig kettős vezetőség került.
  • Írta: szlav

Kommentek

#29
#27: *Feljebb való* - Mielőtt még elindulna a grammar police raid!
#28
#24: Linkeld már be légyszives ezt a HD modot, mert amit én találtam,abban csak a textúrák voltak kicserélve + volt bloom effekt!
#27
#26: Mit kéne csinálni egy főleg játékokról szóló oldalon? A vég kezdete az inkább az, hogy te megpróbálod magadat fejjebb valónak gondolni az interneten másoknál, miközben úgy indul a kommented, hogy "basszátok meg", ezt így 45 évesen kicsit erős!
#26
Ez a cikk basszátok meg "Lemondott a Blizzard Entertainment elnöke"...ti meg játékokról beszéltek...ez a vég kezdete :(
#25
#24: "Magyarul a grafikán kívül semmi" idézet vége ;)
#24
#23: Végül is csak kicserélték az autókat kidolgozottabbakra, újratextúrázták az egész várost és pályákat, DX11-es effektet integráltak, új tuninglehetőségek kerültek be, új matricák, jobb hangeffektek, új UI...

Tényleg semmiség.
#23
#20: Nem ugyanaz, mivel az alap Diablo 2-ben 2D Sprite-os megoldassal volt megcsinalva a grafika. A Diablo 2 ressurrected viszont egy teljesen uj 3D-s fizikai shderekre epulo motoron fut!

A NFS: Underground 2-nal a HD mod annyit csinal, hogy az alap texturakat lecsereli magasabb felbontasu valtozatokra, viszont a jatekban levo 3D-s modelleken nem valtoztat semmit!
#22
#21: Ismert hiba már évek óta...
#21
#17: Nekem rendszeresen csinálja ezt a Gamekapocs már az elmúlt fél év során legalább és rengeteg különböző cikknél fordul ez elő, de valamiért csak mobilon.
#20
#18: Pont ezt írtam, büdös nagy 0 az egész projekt, grafikai tuning.

NFS: Underground 2-t mai napig előveszem HD modokkal, kb. ugyanaz a kategória.
#19
#5: Igaz igaz !!! nagyon kíváncsi leszek rá ha tényleg úgy lesz ahogy írják és nem piszkálnak bele nagyon akkor szép tábora lesz :D
#18
#10: Nem igaz! Nem csak a grafika valtozik! Csomo olyan uj 3D-s modelt elkeszitettek,amit a jatek olyan reszeire helyeztek el, ahol eddig kb uresseg tatongott!
Itt egy pelda a sok kozul: https://www.youtube.com/watch?v=iAkmQoedhyE

15 evvel ezelott nem volt olyan grafikus engine,ami a fizikai alapu renderelest valos idoben csinalna
https://en.wikipedia.org/wiki/Physically_based_rendering
#17
Egy neverwinter galéria jön be, ha a cikkre kattintok.
#16
remélem a project diablo 2 készítők majd ehhez is készítenek modot
#15
Hab
#14: Bocs a szóismétlésért, azt hittem ctrl+x-et nyomtam. :D
#14
Hab
#12: Az a HD mod konkrétan semmit nem javít a grafikán konkrétan, csak engedi az 1080p-t és távolabbról látod az egész pályát. Persze, ha te tudsz olyan mod-ról ami felturbózta a grafikát, akkor kérlek szépen linkeld már be ide.
#13
#12: Mondjál már 20 éves játékot amihez egy patch jött ilyen update-el… Az meg hogy mod nincs hozzá, ahhoz mi köze a fejlesztőknek ?
#12
#11: Az a baj, hogy pár éve még egy HD patch/mod-dal el voltak ezek intézve, ma meg tapsolni kell neki.
#11
#10: Mondjuk ez már tényleg fingreszelés. Egy RÉGI játék komplett grafikáját, a hangokat, és a cutscene-ket lecserélik, plusz belekerül jópár funkció ami AZÓTA alap lett. De ez NEM ELÉG. Mi lenne elég ? Úgy felújítani, hogy csinálnak egy másik játékot ? :D

Amúgy az hogy egy 20 ÉVES játéknál beírod hogy "bekerült néhány funkció amik alapok már 15 ÉVE a kategóriában" már önmagában elég nevetséges. Az a baj hogy a felújításra bele merik tenni ? Vagy hogy volt pofájuk 20 éve nem beletenni, amikor ez alap 15 éve ?
#10
#9: Magyarul a grafikán kívül semmi se változik meg bekerült néhány funkció amik alapok már 15 éve a kategóriában.