Ingyen játszható lesz a hétvégén a Far Cry 5

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 4.
  • Akció
Link másolása
Joseph Seed és az általa vezetett Eden's Gate fanatikusokból álló közössége veszélyt jelent a világ jelenlegi rendjére. Holnaptól kezdve egészen jövő hét hétfőig ingyen magunkra vállalhatjuk a feladatot, hogy megállítsuk őket.

A Far Cry-sorozat ötödik epizódját engedi ingyen játszani a hétvégén a Ubisoft. A Far Cry 5-ben a montanai Hope megyébe vezet az utunk, ahol Joseph Seeddel és az ő fanatikusokból álló, világvégehívő követőivel kell megküzdenünk. A feladatnak egy baráttal is nekivághatunk a kooperatív játékmódban, bérelhetünk fel zsoldosokat, de horgászattal és vadászattal is lazíthatunk – plusz minden DLC-hez hozzáférünk az időszak alatt.

A Far Cry 5-öt máris előtölthetjük, hiszen ez a „hétvége” most egészen tág fogalom: már csütörtökön nekikezdhetünk a kalandnak, amit egészen hétfőig gyűrhetünk. PC-n holnap 15 órától játszhatunk a Ubisoft Connecten keresztül, míg 19 órától az Epicen, illetve Google Stadián is becsatlakozhatunk. A konzolosoknak 21 óráig kell várniuk, hogy megkezdjék a saját próbaidőszakukat, ami mind PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, mind Xbox One-on és Series X/S-en elérhető lesz. Ha pedig valakinek megtetszene, akkor 70-80 százalékos kedvezménnyel szerezheti be a játék különböző kiadásait.

Joseph Seed egyébként újra visszatér az október 7-én esedékes Far Cry 6 egyik DLC-jében, amiben a széria híres gonoszainak elméjébe teszünk kirándulást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...