Nem jelenik meg idén a Diablo: Immortal

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 4.
  • Csúszás
Link másolása
A Diablo-franchise mobilos mellékága az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg 2021-ben. Az alfatesztek visszajelzéseire alapozva a fejlesztők úgy döntöttek, van még mit finomhangolni a játékon.

Három éve már, hogy a Blizzard és a NetEase elkezdett dolgozni a Diablo-sorozat mobilokra szánt darabján, a Diablo: Immortalon, de úgy látszik, idén sem ér révbe a fejlesztés. Az MMO-s vonásokat is felvonultató játékra ráfér még a munka, tudhatjuk meg a Blizzard friss blogposztjából. Az alfatesztek visszajelzéseire alapozva a fejlesztők úgy találták, több területre is ráfér még a finomhangolás, ami azonban nem teljesíthető a 2021-es határidővel.

A blog szerint főleg az olyan területeken van még munka, mint a Battleground-féle PvP-tartalmak és a Helliquary-féle, endgame típusú PvE-tartalmak – utóbbi esetében például nyolcfős raidekként pozícionálják majd a bossokat. A Cycle of Strife-on is javítani fognak még, ami afféle PvPvE-mód, amelyben a játékosok az Eternal Crownért küzdhetnek. A kontrollertámogatással is foglalkoznak, hogy azok is élvezhessék a játékot, akik másféle irányításra vágynak.

A Diablo: Immortal így valószínűleg 2022 első felében várható.

4.
4.
DIABLO_HUN
Nem nagyon akar ez sikerülni én is így látom .....
3.
3.
delphijos
Hát ha gyakorlatilag 5 hónap nem elég, akkor az nem csak “finomhangolás”.
1.
1.
Stark666
Szóval 4 év egy mobilos játék ? Gratulálok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...