Önállóvá lesz a Ghost of Tsushima multiplayere

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ghost of Tsushima a megjelenése után egy kooperatív móddal is bővült, amelyet hamarosan önálló játékként is megvásárolhatunk – a vadonatúj Rivals módban pedig egymás ellen is harcba szállhatunk.

A Sucker Punch tavaly egy izgalmas szamurájjátékot tett le az asztalra a Ghost of Tsushima képében, amit idővel a Legends alcímű kooperatív móddal is kiegészített, amiben a közös küldetésekre mehettünk vagy hordákkal küzdhettünk. A Ghost of Tsushima: Legends hamarosan önálló játékként is megvásárolható lesz, egy napon a Director's Cut érkezésével, azaz augusztus 20-tól.

A Legends természetesen továbbra is hozzáférhető marad azoknak, akik az alapjátékot vagy a rendezői változatot szerzik be, de így lehetőség nyílik kizárólag a multiplayer tartalmak elérésére is. A fejlesztők azonban nem állnak meg ott, hogy ezt lehetővé teszik, hiszen balanszíroznak egy kicsit, és megvariálják a Survival Nightmare-kihívásokat is.

Szeptember 3-án pedig a Rivals játékmódot várhatjuk, amelyben a játékosok már nem együtt, hanem két kétfős csapatra osztva szállnak szembe egymással és az ellenséges hordákkal, a másikat pedig magatamából vásárolt átkokkal tudják majd hátráltatni. Szeptember 10-től pedig négy héten át heti frissítések következnek új raidekkel és pályákkal.

5.
5.
kryszisz
#4: Szerintem az valami side-projekt lesz, vagy a Last 2 multi módja, azzal amúgyis tartoznak már a népnek egy ideje. Végülis az Obsidian is csinált egy túlélő játékot, meg a Ninja Theory is egy alapból halálra ítélt multit, szóval nem tudom, hogy ha az egyik oldalon ez rendben van, akkor a másikon miért probléma...kettősmérce ugye. Szerintem nem baj az, ha egy csapat néha kimozdul a komfortzónájából. Plusz ha a Sony tető alá hozna mondjuk egy Division/Destiny alapokon nyugvó looter-shooter cumót, a tőlük (általában) megszokott minőségben, az azért kajálnám. Ettől függetlenül nekik sem 2 csapatuk van, attól, hogy az ND meg az Insomniac multit csinál, még lehet, hogy a maradék 20+ stúdió nem.
4.
4.
Ooorky
#2: Pár hete volt hír, hogy ráfekszenek a multira, ND következő játéka is multi only lesz.
2.
2.
Lorthirash
#1: Csak a multira, te miről beszélsz?
A ps exek nagyrésze single player játék.
1.
1.
Sok jót nem jósolok továbbra sem annak, hogy a szoni csak a multira megy. Nekem ez még egy ok, hogy szánjam őket, a játékosaiknak meg még egy ok, hogy xbox-ot vegyenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...