Önállóvá lesz a Ghost of Tsushima multiplayere

A Ghost of Tsushima a megjelenése után egy kooperatív móddal is bővült, amelyet hamarosan önálló játékként is megvásárolhatunk – a vadonatúj Rivals módban pedig egymás ellen is harcba szállhatunk.

A Sucker Punch tavaly egy izgalmas szamurájjátékot tett le az asztalra a Ghost of Tsushima képében, amit idővel a Legends alcímű kooperatív móddal is kiegészített, amiben a közös küldetésekre mehettünk vagy hordákkal küzdhettünk. A Ghost of Tsushima: Legends hamarosan önálló játékként is megvásárolható lesz, egy napon a Director's Cut érkezésével, azaz augusztus 20-tól.

A Legends természetesen továbbra is hozzáférhető marad azoknak, akik az alapjátékot vagy a rendezői változatot szerzik be, de így lehetőség nyílik kizárólag a multiplayer tartalmak elérésére is. A fejlesztők azonban nem állnak meg ott, hogy ezt lehetővé teszik, hiszen balanszíroznak egy kicsit, és megvariálják a Survival Nightmare-kihívásokat is.

Szeptember 3-án pedig a Rivals játékmódot várhatjuk, amelyben a játékosok már nem együtt, hanem két kétfős csapatra osztva szállnak szembe egymással és az ellenséges hordákkal, a másikat pedig magatamából vásárolt átkokkal tudják majd hátráltatni. Szeptember 10-től pedig négy héten át heti frissítések következnek új raidekkel és pályákkal.

6 komment - szólj hozzá!