Önállóvá lesz a Ghost of Tsushima multiplayere

A Ghost of Tsushima a megjelenése után egy kooperatív móddal is bővült, amelyet hamarosan önálló játékként is megvásárolhatunk – a vadonatúj Rivals módban pedig egymás ellen is harcba szállhatunk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#6
#3: Ugyan már. Attól, hogy két ellenkező pont lehetünk akár platformban és ízlésben is, attól még én is játékos vagyok, mint a többiek itt. Mint olyan, azért én is látom a szoni játékok értékeit is. Pl ha valamit el lehetett róluk mondani, akkor az az, hogy tudtad, hogy a játékuk jó minőségű lesz és hogy nem hagyták cserben a single playereket. Most viszont tényleg, ha előveszed az interneted és tüzetesebben rákeresel, akkor te is meglátod, hogy az elmúlt időszakban egyre több multi fókuszú cuccot jelentenek be és mindezt olyan csapatoktól, akiktől pont nem ez volt a vágyad. Lehet nagyon jó egy nóti dog multi, mert a Last of Us 1-nek is jó volt. De most tényleg, pont egy ilyen új IP-t vártál volna tőlük?? Én bármit el tudtam volna képzelni, de az nem ilyen. És nem ők az egyetlen olyan csapat, vagy arról szóló hír, hogy multi lesz. Az jó, hogy nagy nevektől, de amúgy ezek a csapatok single játékokat szoktak készíteni és a rajongóik is szerették ezeket. Nem hiszem, hogy miattuk kellett volna váltani.

Persze jó dolog a multi, meg lehet vele keresni, de a privát véleményem az, hogy ez a hírben szereplő GoT egy szép kis single player játékként jelent meg fentebb meg az áll, hogy "szállnak szembe egymással és négy héten át heti frissítések".

Mármint minden gyűlölet nélkül, én játékosként pont erről szerettem volna hallani? Most mindegy, hogy melyik csapat, vagy mi a címe.
#5
#4: Szerintem az valami side-projekt lesz, vagy a Last 2 multi módja, azzal amúgyis tartoznak már a népnek egy ideje. Végülis az Obsidian is csinált egy túlélő játékot, meg a Ninja Theory is egy alapból halálra ítélt multit, szóval nem tudom, hogy ha az egyik oldalon ez rendben van, akkor a másikon miért probléma...kettősmérce ugye. Szerintem nem baj az, ha egy csapat néha kimozdul a komfortzónájából. Plusz ha a Sony tető alá hozna mondjuk egy Division/Destiny alapokon nyugvó looter-shooter cumót, a tőlük (általában) megszokott minőségben, az azért kajálnám. Ettől függetlenül nekik sem 2 csapatuk van, attól, hogy az ND meg az Insomniac multit csinál, még lehet, hogy a maradék 20+ stúdió nem.
#4
#2: Pár hete volt hír, hogy ráfekszenek a multira, ND következő játéka is multi only lesz.
#3
#2: Hagyd. Ö Mr. Toxik bomasztik :)
#2
#1: Csak a multira, te miről beszélsz?
A ps exek nagyrésze single player játék.
#1
Sok jót nem jósolok továbbra sem annak, hogy a szoni csak a multira megy. Nekem ez még egy ok, hogy szánjam őket, a játékosaiknak meg még egy ok, hogy xbox-ot vegyenek.