Ismét elhalasztották a New World premierjét

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 5.
  • Csúszás
Link másolása
Többszöri csúszás után most az Amazon bejelentette, hogy egy picit ismét odébb tolja az MMORPG-jének, a New Worldnek a debütálását, ugyanis szükségük van némi extra időre, hogy tökéletesre csiszolják a játékot.

Nem ez az első alkalom, hogy az Amazon Game Studios elhalasztja a New World premierjét, és hiába uralja az MMORPG jelenleg is a Steam eladási toplistáját, kénytelenek leszünk egy kicsit tovább várni a játék megjelenésére.

A csapat ugyanis a Twitteren keresztül jelezte, hogy a tervezett augusztus 31-i dátum helyett végül csak szeptember 28-án fog a boltok polcaira felkerülni a szerepjáték - de az eddigi tendenciát elnézve azért erre még ne igyunk mérget. A fejlesztők a csúszást egyébként azzal indokolták, hogy a zárt béta visszajelzései alapján több időre van szükségük, hogy tovább csiszolják a programot, kigyomlálják a bugokat, és stabilizálják a játék teljesítményét. Reményeik szerint ezek után szeptember végén már mindenki számára a lehető leggördülékenyebb és legszórakoztatóbb élményt nyújtja majd a New World.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...