Assassin's Creed - visszatérhet egy régi ismerős?

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 5.
  • Pletyka
Link másolása
Egy Assassin's Creed-témákban megbízható szivárogtató úgy véli, hogy hamarosan összeérnek majd a szálak a Valhalla sztoribővítményében, ugyanis a Ubisoft visszahozhat egy fontos karaktert a sorozat korábbi részéből.

A franciák a jó szokásukhoz híven a megjelenése után sem hagyták magára az Assassin's Creed: Valhallát, hiszen a Wrath of the Druids után jövő héten élesedik a The Siege of Paris DLC a vikinges kalandhoz. J0nathan pedig - aki már eddig is megbízható Assassin's Creed-szivárogtatónak bizonyult - most még tovább ment, és a játék fájljai között olyan információkra bukkant, amelyek egy régi ismerős visszatérését takarhatják.

A kép után masszívan spoileres a cikk, szóval még nem késő visszafordulni, hogy ha nem értetek a Valhalla, illetve a korábbi AC-játékok történetének végére.

Nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben Eivor az Assassin's Creed: Odyssey kánon szerinti főszereplőjével, Kassandrával fog találkozni egy teljesen új területen, a skót Skye szigetén. A pletyka szerint a küldetés úgy indul majd, hogy Eivor egy rejtélyes alakról szerez tudomást, aki kísértetiesen hasonlít Randvira, ami egyfajta tisztelgés a Ubisoft által azelőtt, hogy a rajongók szerint Randvi pontosan úgy nézett ki, mint Kassandra.

Természetesen azért ezt még ne vegyétek készpénznek, de mivel az Odyssey főhőse gyakorlatilag halhatatlanná vált a sztori végén, így nincs kizárva, hogy a jövőben valamelyik kiegészítőben összefut majd Eivorral egy küldetéssorozat erejéig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...