Csúcskombájnnal rajtol a Farming Simulator 22

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 5.
  • Hír
Link másolása
Ahogy a Forza-játékok bemutatójáról nem hiányozhatnak az aktuális csúcsautók, a Farming Simulator-rajongóknak sem kell nélkülözniük a legmenőbb gépállatokat: a Claas új kombájnja a következő résszel együtt rajtol, és persze játszható is lesz.

A német Claas bejelentette a legújabb csúcskombájnját, a Triont, amely háromféle kivitelben kapható majd, a 750-es sorozatszámot viselő, legerősebb modell pedig szerény 435 lóerővel és 12 ezer literes gabonatartállyal operál.


A hasonló gépállatok iránt rajongók számára jó hír, hogy a Claas Trion a Farming Simulator 22-vel párhuzamosan kerül majd piacra, és játszható is lesz abban, vagyis a játékosok - és persze a szimulátorozást kedvelő szakmabeliek - elsők között mehetnek egy kört a kombájnnal. A Trion mindegyik változatát kiválaszthatjuk majd a címben, amelyek a Terra Trac futóművel és a Convio Flex 1080 fejjel is felszerelhetők.

A játékbeli kombájnról fent láthattok képeket, emellett mobilon keresztül egy AR-modellen is alaposan megcsodálhatjátok, ha ide kattintotok. A Farming Simulator 22 PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára érkezik november 22-én.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...