Íme, a Blade Runner: Black Lotus nyitánya

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A Crunchyroll felfedte az Adult Swimmel kooperációban készülő Szárnyas fejvadász-anime nyitányát, és egy új posztert is kaptunk. A Black Lotusban az emlékek nélküli replikánst, Elle-t követjük majd.

A San Diegó-i Comic-Conon láthattuk először a Crunchyroll és az Adult Swim új Szárnyas fejvadász-animéjét, a Blade Runner: Black Lotust, amely a Black Out 2022 című anime és a második mozifilm közötti időben játszódik. A Crunchyroll tegnap tartott virtuális expót, amelyen megmutatta a sorozat nyitányát, amelyhez az aláfestő dalt Alessia Cara énekesnő írta, és adja elő.

A Black Lotusban Elle-t követjük, egy replikánst, aki emlékek nélkül tér magához 2032 Los Angelesében. Két kulcsa van csak a múltjához, egy lezárt adattároló és egy fekete lótuszt ábrázoló tetoválás. Miközben menekülni kényszerül, Elle mindent megtesz, hogy megfejtse, ki is ő valójában – erre tizenhárom epizódja lesz.

Kaptunk egy vadonatúj poszert is, amelyen ezúttal nem csak Elle-t látjuk. A történetben szerepet kap Niander Wallace (a Szárnyas fejvadász 2049-ben Jared Leto alakításában láthattuk) és édesapja, illetve a Los Angeles-i rendőrfőnök, Earl Grant is. A rendezésért Shinji Aramakil és Kenji Kamiyama felel, az animálásért pedig a Sola Digital Arts.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...