Új videón a Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Peter Quill és elfuserált bandája idén az Eidos Montréal gondozásában tér vissza a videojátékok világába. A legújabb videóban az egyik küldetés központi figuráját, Lady Hellbendert ismerhetjük meg.

Az E3 alatt mutatkozott be a Marvel's Guardians of the Galaxy, igazolva a pletykákat, miszerint készülőben van egy Galaxis Őrzői-videojáték. Az Eidos Montréal alkotásában egyedül Peter Quill bőrébe bújhatunk, a többi Őrző segítségét és támogatását csak döntések révén kaphatjuk meg.

Az új videó bemutat egy karaktert, akinek megágyaztak a korábban már látott jelenetek, mikor a csapatnak azt kellett eldönteni, hogy Grootot vagy Rocketet prezentálják egzotikus vadállatként.  Ez a karakter Lady Hellbender, aki viszonylag fiatal a képregények világában, hiszen 2015-ben jelent meg először. A játékban a Seknarf 9 hírhedt szörnygyűjtőjeként jelenik meg, akinek egyértelműen imponál Drax hírneve – a videóban mutatnak is egy döntési helyzetet, amelyben vagy Quillre hagyjuk a tárgyalást, vagy engedjük Draxet villogni bájcsevegő készségeivel.

Darryl Purdy animációs igazgató szerint a játék közel hatórányi interaktív átvezetővideót tartalmaz, amelyek jelentős részében mind az öt Őrző jelen lesz. Az óhatatlanul előkerülő döntéshelyzeteket megkönnyíthetik, ha odafigyelünk arra, amit látunk, ugyanis lehetnek olyan „nyomok” a jelenetekben, amelyek elárulják, melyik az optimális választás.

1.
1.
BrockSamson
Hat igen, a kepregenyekben Drax nem csak egy vicces faszi volt kesekkel hanem kifejezetten Thanos elpusztitasara keszult gyilkologep.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...