PUBG: Battlegrounds néven folytatja a PUBG

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 7.
  • Hír
Link másolása
Nem mostanában történt, de csak most kapta fel a sajtó, hogy a Krafton átnevezte a PlayerUnknown's Battlegroundsot, így az a jövőben PUBG: Battlegrounds néven folytatja a pályafutását.

A PC Gamer vette észre, hogy a Krafton júliusban szép csendben átnevezte a többnyire csak PUBG-ként becézett PlayerUnknown's Battlegroundsot, így az a jövőben PUBG: Battlegroundsként folytatja majd.

Bizonyos szempontból nem szerencsés a névválasztás, hiszen a rövidítés feloldásával a PUBG: Battlegrounds a PlayerUnknown's Battlegrounds: Battlegroundsnak feleltethető meg, de ez persze csak kezdetben lesz furcsa, hiszen a készítők valószínűleg sosem használják majd ebben a formában a címet.

Ami viszont még fontosabb, hogy innentől a PUBG-ből ernyőmárka válik, amelyik magába foglalja majd a folyamatosan bővülő PUBG-univerzum új fejlesztéseit, ezt pedig a Krafton is megerősítette a PC Gamernek: a PlayerUnknown's Battlegrounds átnevezése az első lépés ebbe az irányba, és azt sugallja, hogy a Battlegrounds csak egy fejezete ennek a világnak. A következő a mobilos PUBG: New State lesz, amely futurisztikus körítés mellett gondolja újra a klasszikus battle royale-mókát, és ne feledkezzünk meg a western spin-offról sem.

Felkészül a The Callisto Protocol?

2.
2.
JackBauer7
Tehát: PlayerUnknown's Battlegrounds: Battlegrounds :))))) lol
1.
1.
markoci555
nem furcsa, hanem röhejes, és nem csak kezdetben, örökké...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...